Friday, January 29, 2010

Pelacur bertudung dikelantan.. Mari mari mari.. Panas.. Jgn takut sorga milik pok nik..

aku kembali.. Setelah diarahkan rehat oleh G.a.p aku ditugaskan ke kelantan.. Selama 9 hari..
Baru pulang sebentar tadi..
Tujuan aku kelantan bukan mahu bersuka ria tapi tugas aku lebih berat..

Kelantan owh kelantan..
Negeri dimana lahirnya seorang pemipin yg memegang kunci pintu sorga rupanya tidak lah seislam yg ku jangka..

Untuk yg tak pernah pergi kelantan tahukah di kelantan juga mempunyai pusat pelacuran sama seperti di brikcfields.. Percaya atau tidak anda dtg la sendiri ke jalan amzah di kota bahru..
Lebih menjijik kan pelacur-pelacur yg juga rakyat kelantan sendiri berniaga tubuh badan dgn memakai tudung.. Sape yg tidak tahu ia pasti merasakan wanita itu baik padahal dia seorang pelacur..
Nik aziz kena akui.. Kelantan tidak la sebersih mana.. Kota bahru bandaraya islam..
Tetapi bandarayanya punyai pelacur pelacur melayu yg bertudung..
Adakah mereka dijanjikan syurga oleh pok nik?
Untuknye rakyat kelantan..
Aku sempat menemubual seorang penguatkuasa MBKB dan pegawai agama islam negeri.. Kenapa kegiatan pelacuran jalan amzah tidak dibendung..
Jawapannya mudah.. Kegiatan-kegiatan pelacuran yg bertudung menyukarkan pihak kami mengesan sape pelacur yg sebenar..
Jika alasan itu diberikan maka,tangunggjawab dewan pemuda pas negeri memikirkan perkara ini sebaik mungkin..
Jgn sibuk berdemo bantah konsert.bantah minyak,bantah mcm2 la.. Selesai kan kemelut dan kegiatan pelacuran bertudung di jalan amzah..

Selama 9 hari juga aku telah berjaya menjumpai pusat urut dan spa di kota bahru.. Percaya atau tidak pergi lah ke hotel renaisancce kota bahru..tingkat 8.. Pelbagai pakej menarik disediakan..
Tukang urut semua asal dari kelantan..
Bagaimana lesen spa dan urut ini boleh terlepas? Apakah nik aizi merestuinya?
Apakah imej bandaraya islam tidak tergugat?

Kelantan owh kelantan..
Pok nik owh pok nik
Pelacur owh pelacur
Spa owh spa
Urut owh urut

Doa bala pok nik semakin menjadi-jadi

Renung2kanlah

19 comments:

Jeffry said...

PATUTLAH BANGUNAN PAS PUN BYK NYAH2, PELACOR2 KT LORONG BLAKANG HUHUHU

Jeffry said...

USTAZAH UMNO (DR MASHITAH IBRAHIM) PERNAH BERKATA "KALAU DAH TERPAKSA JADI PELACUR UNTUK SARA ANAK2 DIBOLEHKAN, KERANA DHARURAT". USTAZAH UMNO YANG BAGI STATMENT TU. KALAU TAK PERCAYA TANYA USTAZAH TU BALIK. VIDEO STATMENT TU ADA KAT YOUTUBE. CARI SENDIRI.

Sulhairil Hafiz Bin Haji Sulaiman said...

Salam Bro

Kira kelantan ini tidaklah Islam sangat negeri dia..tapi bro, aku rasa pelacur-pelacur ini mungkin masuk syurga sebab Tuan Guru Dato' Nik Aziz pernah menyatakan undi PAS masuk syurga, jadi jika mereka jadi pelacur pun tidak apa....betul tak??

Bagi aku yang kurang ilmu agama ini bro...aku rasa mungkin Tuan Guru Dato' Nik Aziz ini boleh lepaskan mereka dengan seksa kubur kot melalui doa..kerana Tuan Guru Dato' Nik Aziz ini pernah doa untuk PM agar jatuh balak

Aku semakin hairan dengan TUan Guru Dato' Nik Aziz ini...

hanizam said...

jadi pelacur???alahai, dah le molek-molek, comel-comel muka, kerja macam ni rupanya...

takan nak jadi Pekan DANOK malaysia kot...kat sebelah sana, memang dah macam tu..tak boleh buat ape..tapi kat kelantan yang dicanang-canang sebagai bandaraya islam, ape cerita jadi macam tu???

tokasid said...

Adakah anda akan terkejut jika saya katakan di MAKKAH juga ada pelacur?
Itu lah realiti hidup zaman sekarang di mana mana saja ada tempat maksiatnya dan sukar di banteraskan kerana jika ada permintaan adalah pedagangnya.Memang amat malang keadaan ini.Mengapa kita lihat ramai anak Melayu Muslim terjebak dgn maksiat samada pelacuran,arak,dadah, gejala zina ? kerana kita hanya Muslim di bibir bukan di jiwa.

Tok Pawi said...

What's your point doc? Maknanya OK la kalau maksiat berleluasa di Kelantan?

are-qief said...

kelantan negri islam. ade pust placur. tp bpe byk? malaysia negara islam. bpe byk pst placur? tu untung pas perinth makin berkurg. klu umno perintah mkin byk la kot. len x nk kuar statement pasal spa ke rumh urut ke cbe2 la komodo p cek ade lesen ker? menumpang je ke? ape ke? slalu komodo kuar statement xpki otak yg waras. men kuar je xp cek betul2. sush gk nk beckp dgn org karat MELAYUMNO nie. sanggup mati pertahan bangsa. tp takut mati pertahan agama.

KOMANDO BRIGED MOHON SETIA said...

bangang punya are qief
Kelantan negeri islam
Tapi ada pusat pelacur
Tapi bape byk? Wei bodoh punya budak.. Sikit ke banyak ke persoalannya kenapa kelantan ada pusat pelacur? Jawab bodoh
Bukan soal byk ke sikit..
Sape laung2 kan hudud? Ha bodoh
Sape laung2kan islam?
Lagii satu budak.. Ko sebut pasal malaysia.. Selangor sape perintah? Penang sape perintah? Selangor dan pennag je pusat urut dan spa melebihi dari Kl perak,perlis,melaka johor.. Selangor sape perintah> eii bodohnya budak.. Tima kasih la masuk komen aku sbb komen ko tu menampak kan yg ko tu bodoh sangat..
Tapi walaupun ko dan yb ko tu same bodoh.. Ko dan yb ko ttp masuk sorga.. Kunci pintu sorga kan ada kat nik aziz.. Sbb tu ada pelacur kat kelantan..sbb bila puas melacur diaorang akan join muslimah pas..kemudian masok syurga.. Kan mudah.. Are qief cuke pelacur kat negeri islam rupanya.. Sbb pelacur tu tutup aurat ye?

are-qief said...

xpe la komodo. nie la menunjukkan org MELAYUMNO bebal. kte ramai2 bce alasan yg komodo balas pd sya. ikut akal yg waras. tp memg puak2 umno nie ble da tau salah tp nk betuk gk. so angin 1badan dok maki2 org. xpe. da bese kna maki ble berhujah dgn umno. relax r komodo. jom ikut msuk surga skali. yela. da maki org byk dosa so masuk n ikut DASAR PAS masuk surga.

KOMANDO BRIGED MOHON SETIA said...

ala are qief aku pun dah besa hujah dgn bduak pas muka jambu mcm ko ni.. Konon perjuang islam alih2 kaki karaoke..pastu suka main bontot.. Sma mcm pemimpin ko tu..
Aib2.. Muka mcm ni kalau anwar nampak compom dia bagi jawatan pembancuh kopi.. Pastu bwk g jalan2 kan.. Hehehe nak ke? Leh aku rekemen kat abg anwar..

Syahir Amir said...

anda pasti ape y anda tulis ni betul?
xtakot ape y u tulis ni salah?
ok...act mmg ade pelacur kat ctu...aku slalu nampak sbb dlu masa pegi station bas kat ctu,slalu nmpk dorg..tp dorg bkn org klantan la...tu org siam la..aku tny2 org y meniaga area ctu,dorg ckp tu org siam...org naratiwat xpon org pattani...byk kali da tempat tu kene serbu ngan polis,tp ade lagi..mcmtu la...kejap ade kejap xde....tp pelik la jgk ngn kerajaan negeri aku ni,susah sgt ke nk hapuskn terus tempat tu?padahal bkn besar sgt pon tmpt tu,ade 5 6 ekor pelacur je pon..huhuu....ntah la org pas ni,ckp negeri org camtu camni,tp sama je pon kat klantan...mcmna la aku ubah mentality org negeri aku ni...terima la kalau ade kekurangan,jgn tegakkan benang y basah

Syahir Amir said...

satu lagi nk tambah,aku pelik la kalau pihak berkuasa ckp susah nk tahan dorg..susah apenyeee..tgk muka pon da tau..sng je nk cam,walaupon dorg pakai tudung,tp kat tgn isap rokok beb.huhuhu....

tp aku pasti,dorg ni bkn penyokong pas or penyokong umno..dorg PELACUR...HAHAHHA

nicholas chuah said...

Erm...nak cakap mcm ne erk??1st kepada penulis,ko da tau tempat spa?nape tidak melapor je teruz kepada jakim?
kedua-pasal maksiat,negeri mana x ada maksiat??if hanya nak guna IDEA POLITIK untuk bercakap pasal ini,saya boleh cakap saudara itu BODOH...Bukan apa...nak bagi tau statement tu biarlah berlandaskan yang betul,jangan menggunakan perkataan politik...Gejala Maksiat ni,semua pihak harus bendung..bukan nak tujuk siapa yang salah atau tak...

Kepada Syahid Amir,pihak berkuasa bukan sukar nak membateras...nak tahan seseorang tu,bukan tahan sesekor lembu di tepi jalan..harus ada bukti yang kukuh...if kita salah tangkap,maka jawapnya pihak berkuasa kena saman balik...ingat,malaysia tu "DEMOKRASI"kot....

Dan akhir sekali saya nak ckp Kita mungkin tidak melakukan dosa besar, tidak berzina tapi jangan mudah berasa senang hati. Jangan terlalu yakin bahawa kita lebih baik daripada mereka, barangkali, dosa kecil yang kita lakukan terlalu banyak, tanpa kita sedari, ibarat titik-titik hitam yang akhirnya, lama-kelamaan berjaya menghitamkan diri kita...

tu sekadar pendapat sahaja....

Anonymous said...

wah2 komodo.pedas mlut ko..tapi mcm mludah kt muka sndiri.ko kononnye nk ckp krjaan pas klantan ni truk..tpi ko x sdar.ko ckp tu da mcm org bdoh..ko x yh nk hina sape2.cermin la diri ko tu..taubat bro.

Anonymous said...

berapa bayar untuk sekali main

Anonymous said...

yang bercakap tak tau law.nak tangkap pelacur,kena tangkap time diaorang tengah buat kerja,kalau takat berdiri tengah jalan,tangan pegang rokok,sapa yang leh tangkap?nak dakwa atas kesalahan apa?lagi satu diaorang ni mobile,bukan duduk setempat.

Anonymous said...

nak tangkap pelacur mmg susah. tapi nak banteras pelacuran boleh kowt. bagi aku kat mane ade permintaan kat situ ade pelacuran. pihak berkuasa boleh buat kempen or ape2 aje yg boleh kasi sekolah kat manusia2 yang suka service pelacur. cakap kat diorang pasal Aids, pasal dosa, hukuman Allah kat hari akhirat. Bila permintaan kepada pelacuran kurang pelacur pown kurang. Bukan negeri Umno pelacur banyak negeri Pembangkang pelacur sikit. Kerajaan dah bagi macam2 pada kita, dari lahir. Lahir kat hospital kerajaan, dari hospital nak balik rumah kerajaan sediakan jalan raya, dah besar sikit masuk sekolah kerajaan, dah nak periksa UPSR PMR SPM STPM kerajaan mansuhkan yuran, masuk universiti kerajaan, dapat pinjaman PTPTN(kadang2 ade pulak orang x nak bayar), sampai dah meninggal pown kerajaan ade sediakan van mayat. Melayu sebenarnya bukan pada politik, Melayu ada pada nilai bersatu-padu yang kita lakukan.

Anonymous said...

Astaghfirullahal 'azim..semoga Allah mengampuni insan2 y berhati busuk ni...n smoga diberi ptunjuk ke jalan kesedaran jalan y dredhai n drahmati..amin amin amin Ya Rabbal A'lamin...

Anonymous said...

Komodo babies.. .komodo babi...haha. .babi