Saturday, November 27, 2010

HANYA 255 HADIR DARI 1456 PERWAKILAN


Mengejutkan!!!
itulah perkataan yang mampu diluahkan..
Perasmian Serentak Pemuda,Srikandi dan Wanita PKR
Hanya dihadiri 255 orang perwakilan
daripada 1456 yang layak...
Apa maknanya tu??
Jom Teka!!!

5 comments:

adf55650 said...

Itu lah namanya DEMOKRASI. Tak boleh nak marah. Itu hak ASASI mereka tak mau datang. Ketidakhadiran tu merupakan satu DEMONSTRASI perasaan perwakilan dan usaha REFORMASI parti ke arah menjadi lingkup.

http://mulutmelayu-realiti.blogspot.com/ said...

1. Salam perjuangan dari pengendali blog "mulutmelayu-REALITI" dalam menyampaikan maklumat-maklumat yang benar dan tepat kepada pembaca-pembaca blog.

2. Blog tuan telahpun di'link'kan di ruangan RAKAN MM - TENGAH blog mulutmelayu-realiti.blogspot.com untuk sebaran dan bacaan kepada pelawat-pelawat blog.

3. Diharap tuan sudi bertukar 'link' dengan blog mulutmelayu-realiti dengan menyenaraikannya di blog tuan.

4. Jika tuan menggunakan 'Free Feedjit Live Traffic Feed' di blog tuan sila klik "Show where visitors came from:" pada settingnya bagi mengetahui dari blog mana pelawat itu datang ke blog tuan. Sila rujuk "Feedjit" di mulutmelayu-REALITI

Sekian, semoga tuan sudi menyenaraikan blog ini di dalam blog tuan.

Terima kasih.

Anonymous said...

PKR semakin kuat... betoi x???

Semakin kuat berangan ke Putrajaya... kah.. kah.. kah..

hahn said...

Ertinya kepercayaan perwakilan meningkat ke tahap tidak perlu lagi pergi mesyuarat.

Bak kata P. Ramlee:

"Apa apa keputusan mesyuarat saya bersetuju saja lah"

Ini satu kemodenan dalam demokrasi. Demokrasi itu di jalankan dengan segala kepercayaan dengan hanya duduk di rumah atau pergi shopping sambil melepaskan kepercayaan yang tidak berbelah bagi kepada pucuk pimpinan membuat keputusan.

Yang hadir pula perlu di persoalkan kesetian mereka kepada PKR kerana mereka datang untuk menentukan hala tuju PKR dengan tangan mereka sendiri. Apakah mereka tidak mempercayai pucuk pimpinan?

Anonymous said...

sebenornya kusi2 yang banyak kosong tuh ada penghuninya.tapi kalau sapa yg nak tengok kenalah ada satu syarat,iaitu:-

orang itu mestilah terdiri dari orang yang sekaum dengan Geh Tua.