Saturday, December 11, 2010

FAM CEKIK DARAH!!!

Beragak la FAM
Difahamkan Tiket di Bukit JaliL Rabu ini
berharga RM20-RM40
RM40 untuk tenpat duduk berbumbung
RM 20 untuk tempat duduk tak berbumbung

Janganlah Cekik darah sangat..
15 Disember tu dah la Tengah Bulan..
Kenapa tak leh letak RM10 Sahaja???
Kata suruh rakyat Malaysia turun ramai-ramai
tapi Caj sampai RM20...

Barang dahlah naik
minyak naik...
Parking kena bayar RM2..
40 Ribu Petak Parking x RM2...

80 Ribu Penonton x RM10???
Come On Lah FAM...
Tiket mahal Sangat...
Setakat nak cover sewa Stadium..
untung sikit jadilah...
jangan cekik darah Peminat Bola Kat Malaysia
Harap dapat dipertimbangkan

9 comments:

Anonymous said...

dah mahal macam tu,tengok kat astro jelah..takpun rtm.nak ambil untung lebih pulak

Anonymous said...

takde duit.. tgk kat TV live la..

usin said...

FAM nk sama taraf dgn gula, minyak petrol, disel dan gas. sbb tu harga tiket naik. FAM ni mudah sgt lupa, tanpa sokongan peminat sapalah sgt team kebangsaan ni. dgn sokongan peminatlah yg menggerunkan pihak lawan. tu psikologi tu. FAM jgnla haloba & cekik darah. harga barang dah la naik, nak tengok bola harga tiket pulak naik. nak tengok kitorang DARAH NAIK ke???

Anonymous said...

FAM Cuma fikir DUIT kocek dia!!!
Langsung takder semangat kebangsaan.!!
Mereka langsung tak fikir yang game ni adalah antara pasukan NEGARA sendiri.
Patutnya mereka memberi galakan supaya org ramai digalakan datang memberi sokongan padu dengan menjual tiket yg berpatutan.
Ini bukan SHOW game yg hanya untuk hiburan semata2..

Atasan FAM!! Otak hang memang kat lutut!!

Anonymous said...

harga tiket rm20 agak melampau. konon nak sokongan dari peminat tanah air. apa punya pemikiran lah FAM ni.

Anonymous said...

harga tiket rm20 agak melampau. konon nak sokongan dari peminat tanah air. apa punya pemikiran lah FAM ni.

Anonymous said...

harga tiket rm20 agak melampau. konon nak sokongan dari peminat tanah air. apa punya pemikiran lah FAM ni.

Anonymous said...

setahu aku bkt jalil semua ada bumbung..RM20 still kira murah nk banding gn tiket piala malaysia. pakat gi ramai2..kalu xdok duit tgk TV1 lyn datok hasbol..

Anonymous said...

Oi..jangan berani-berani nak komen FAM nanti kena gantung kang mau tiga tahun tak dapat tengok bola