Sunday, January 30, 2011

TERKINI DARI TENANG: NORMLA TAK PANDAI JAGA ANAK???


UNDILAH PAS Konon!!
ha!! gempar!!
difahamkan anak Mala yang berusia 8 Tahun
akan menjalani pembedahan untuk memotong Kaki
kerana penyakit Gangren...
Penyakit itu amat serius kerana tidak diambil peduli oleh mala..
walhal jika dibawa awal ke Hospital,Kaki anak Normala boleh diselamatkan..
Macam mana nak jaga Tenang kalau Kesihatan Anak Sendiri
tak boleh jaga????

5 comments:

Anonymous said...

kesian kat budak tu.

dpt ibu yg nak sangat jadi calon :-(

Mardhiah bte Mohd Yusoff said...

Gangren yang di hantar antu saka puak UMNOlah tu. Cara mudah untuk counter guilt conscious, women are very good at it, itu pasal mereka payah mengaku salah/kalah. Sikap orang lemah memang begitu, sentiasa mau lari dari tanggunggjawab.Orang yang kuat saja berani mengaku salah dan lemah, tidak sampuran saling perlu memerlukan antara satu sama lain. Simbiosis.

Anonymous said...

Dia nih suka glamer...xpelah Mala oii..kalau xmng jadi YB jadi model ajelah..tentu lagi glamer...

AKu sarankan ko jadi model untuk majallah ibu-anak, parenting maupun majallah fesyen utk muslimah...rasanya lebih sesuai utk ko yg sememangnya suka jadi perhatian dan beraksi dlm gambar macam gambar diatas tuh...

Popov said...

Mana ada ibu tak terpelajar tak jaga anak jangan buat dosa

Anonymous said...

Sisbiosis adalah PKR dengan DAP meliwat PAS ........