Thursday, February 10, 2011

MENJELANG PRK PORT KLANG...BUKAN KUBU BN


Jika berlakunya PRK di Port Klang ini
KP merasakan BN dan UMNO sendiri susah nak menang
Jika PKR mencalonkan Ketua Cabang mereka
yang Juga Bekas Timb Ketua UMNO Bahagian Klang
iaitu Dato' Sheikh Ahmad bin Hj. Sheikh Sadarudin..
Peluang untuk Menang amatlah tipis
dan BN kena kerja Kuat sangat
untuk Menang di Port Klang Kelak...

1 comment:

afterdark said...

UMNO/BN jangan habiskan duit banyak sangat kat Port Klang.. Pembangkang suka kalau UMNO habiskan duit dalam pilihanraya kecil bagi melemahkan usaha dalam pilihanraya umum nanti.. Zaman sekarang ni print poster dan kibar bendera banyak-banyak pun bukan mempengaruhi pengundi dah.. Kalau nak gerakkan hati pengundi kena secara direct approach secara bawahan.. Pemimpin-pemimpin BN bahagian negeri tak usahlah buang beratus ribu duit turun berlonggok kat Port Kelang. Tawakkalkan ja kepada pengerusi pilihanraya kecil yang mengkoordinasikan usaha berkempen di peringkat bawahan. Lagipun trlalu banyak "pemerintah" berlonggok dalam sat masa ni menyebabkan kesukaran kerana banyak sangat perintah dari berbagai-bagai pihak.