Tuesday, March 8, 2011

ABG FUDDIN DAN PEGAWAI KHASNYA JUGAK BERLAGAK


Kisah pegawai Khas fuddin
yang sound blogger pada hari penamaan calon
adalah benar..
Peristiwa berlaku didepan KP sendiri
Pegawai Khas Fuddin yang bernama Suji
membalun bloggers depan KP
dalam pada masa yang sama Suji tidak kenal KP
Berada disitu..

Suji mempertikaikan kenapa Bloggers Balun Bos dia
dia siap warning dengan nada penuh angkuh
"jangan sampai bos aku balun diaorang pulak"

apa yang menarik
benar atau tidak..
Suji mengatakan PM not happy bila bloggers bantai bos dia
betul ke ni???
ada sape-sape leh compomkan tak??

KP dan beberapa oreng bloggers
dah jumpa beberapa orang MT UMNO
Mereka menyatakan pendirian yang cukup
jelas bahawa mereka tidak sepenuhnya
menyokong tindakan fuddin...

Kepada Suji...
Nasihat kepada Bos hang
jangan eragon sangat...
Bodoh-bodoh kami ni pun
percayalah kami akan tumbangkan
Bos hang pada pemilihan akan datang!!

KP dengar sekarang
fuddin sibuk deal dengan seseorang
untuk atur kan satu pertemuan
dengan bloggers...
En Fuddin maaflah,kami tak berminat...
dan kami juga sedia
untuk dibalun oleh kamu seperti yang diwar-warkan
Jom!!

2 comments:

Anonymous said...

balun je saifuddin tu..org angkuh dan sombong tak patut ada dlm kabinet..biar PM tau lagi bagus

Anonymous said...

Dulu c pudin ni pendaftar kt UIA PJ. Waktu tu dia pun balun student gak..la ni konon nk dpt sokongan golongan muda terpelajar maka dia balun pulak org yg dia kata tak cerdik ni...suruh dia masuk PKR aje laaaa...

UNICERUBKR