Monday, March 7, 2011

ABG FUDDIN KURANG CERDIK!!


Saifuddin kurang cerdik
mungkin kurang cerdik dari pada
pelajar universiti..
Tugas Timb Menteri Kementerian Pengajian Tinggi untuk apa??
Saifuddin sepatutnya merangsang
akademik pelajar-pelajar
bukannya merangsang Pelajar dengan Politik Emosi..
dan akhirnya politik itu dibawa ke jalanan...
Setakat masuk Facebook dan update status
minum sana minum sini
rasmi function sana rasmi function sini
tengok wayang sana tengok wayang sini
pergi konsert sana pergi konsert sini
bergambar dengan student sana student sini
Dey Pudin!!macam tu aku pun nak jadi Timb Menteri!!
Di Kerdau Fuddin terlalu angkuh
sampai nak ugut akan membalun bloggers
wawawa takutnya...
ish takut giler..
takpe.
kepada abg fuddin,
tegur tak boleh balun tak boleh
okay!!
bersiap siaga la berperang dengan bloggers..
Kita tengok..!!

7 comments:

Melanau said...

kalau aku..nak je aku singkirkan dr jwtn timb menteri...protes dalam universiti awam gara2 si pudin nila..anak2 yang usianya 18-21 tahun patut didedahkan dengan kehidupan yg baik tetapi sampai je IPTA ideologi nak kena tukar @belajar menghuru harakan suasana yg aman...pada hal kita nampak banyak lagi saluran yg boleh digunapakai...PECAT je si Pudin ni....

Anonymous said...

The battle cry has started .... All bloggers to battle staions ...

Anonymous said...

agaknya dia ni trojan horse anu al juburi dlm kabinet najib kot??
sentiasa mencari jln utk mempengaruhi students university agar ber demo, merusuh sama mcm anu al juburi jadi student UM dulu..

JoHnDeViL said...

singkirkan sekali menteri

mat taji said...

timb.Menteri paling hampeh sekali...tok najib kena buang sipudin ni sebelum org Temerloh menolak Umno.

Anonymous said...

bukan kurang cerdik, tapi kurang ajar. bagi pelempang mamat ni lagi baik.

Embun said...

Si Pudin nak balun bloggers?
Betul tak cerdik dia ni..