Thursday, March 24, 2011

ADA 18 LAGI VIDEO


VIDEO ANWAR DENGAN AZMIN
VIDEO ANWAR DENGAN SHAMSIDAR
VIDEO ANWAR DENGAN BAGINDA
VIDEO ANWAR DENGAN CHUA JUI MENG
VIDEO ANWAR DENGAN LATIPAH KOYAK
VIDEO ANWAR DENGAN SANGKAR NAIYE
VIDEO ANWAR DENGAN KARPAL SINGH
VIDEO ANWAR DENGAN KHALID GEREJA
VIDEO ANWAR DENGAN JOHARI ABDUL
VIDEO ANWAR DENGAN TIAN CHUA
VIDEO ANWAR DENGAN ELI WONG
VIDEO ANWAR DENGAN CHINA DOLL
VIDEO ANWAR DENGAN INDIA DOLL
VIDEO ANWAR DENGAN MALAY DOLL
VIDEO ANWAR 3gp
VIDEO ANWAR DENGAN LUNA MAYA
VIDEO ANWAR DENGAN CUT TARI
VIDEO ANWAR DENGAN MARIA OZAWA(ni yg aku marah ni)

6 comments:

Anonymous said...

Muahahahahahahahaha,patut la jadi manusia perpilih....

marilyn said...

Dasyat tu bro.cukup 18 video mcm yg ummi ckp.agaknya nuar ni suka buat koleksi dia tgh main.wakakaka...

Anonymous said...

video anwar dgn nik aziz.euwwwww

Anonymous said...

dengan mak lampir ampang taliban x ada ke...? :-)

Anonymous said...

memang nyata si anuar ni insan yang hebat ..bayangkan dah tiga kepala negara nak cuba jatuh kan dia..tapi dia still steady..sampaikan dah ketandusan idea ..nak perangkap pulak macam areal peter porn..yang bangang puak2 ni semua kalau dah dengan perangkap sex tak boleh buat lah cara lain pulak...asyik video blue jer apa nak jadi kepala2 negara kita ni..tak bagi remaja tengok blue.tapi sekarang dia orang semua yang silih berganti nonton blue...polis pun sama gak dapat tengok blue free..cara lain tak ada ke???susah sangat kan nak jatuh kan annuar ni..pelik sungguh..yang si rahim tambi ni pun satu ..plan entah hapa2 pas tu mengaku nak balas dendam pulak..cam ni pun ada ka

Anonymous said...

chop3x... karpal singh??? si tua bangka tu? eh bukan, si oku tu?? macam manalah agaknya dia buat ek??