Monday, March 21, 2011

Anwar buat report Pagi esok

Benarkah anwar buat report?
Difahamkan anwar Akan buat report
Di Balai dang wangi
Jamm10.30 pagi..

Kita tgk report pasal video
Atau report ke atas Datuk T???

6 comments:

Anonymous said...

Jangan terpedaya.Ini perangkap oleh anwar sendiri untuk memburuk2kan kerajaan sebagai pemfitnahnya.Dia sendiri yg mahu vc ini disebarkan untuk membuktikan dia 'difitnah' apb terbukti nanti yg vc itu bukanlah dirinya.

Anonymous said...

Ni pun dia buat senjata untuk hentam kerajaan,jadi kerajaan kena tangkis tomahan nie serta Harap nanti PM umum buat siasatan diraja untuk membuktikan seperti mana pembangkang suka sgt ngan siasatan diraja ni seperti kes yang dibicarakan sekarang serta kes lingam dlu,skrg ada berani pembangkang nak suruh buat siasatan diraja. harap dato T tampil buat sidang media supaya orang tahu siapa dia

Anonymous said...

Anwar akan buat report esok yang dia kena skodeng masa buat 'projek' menyodok...

Anonymous said...

pembetulan..

'Projek' menyudu...

ajai62 said...

Assalam Bro

Buat press statement pun kantol. Salah tarikh dan masa tu.... Macamana orang tak tengok video tapi boleh nafikan itu video dia???? Tenguk muka masa kat TV pun dah naik muak dengan konspirasi dan fitnah jijik oleh kerajaan pada dia kononnya....biar dia buat report dan kita tunggu the outcomenya kemudian...

Anonymous said...

Nampak Nuar gugup masa soalan jam tu, celaru nak jawab, jap kata jijah simpan, jap missing...