Thursday, March 31, 2011

BUKTI PERUT ANWAR BUNCITIstilah Buncit bukanlah membawa maksud

perut tu besar giler babi..

Buncit membawa maksud kembung sedikit...

kalau besar tu makna gemok...

Perhatikan gambar diatas..

buncit atau tidak??

Kalau tidak masakan Tali Pinggang anwar sedikit jatuh???


Anwar makin kantoi...

3 comments:

Cencaluk said...

Semua lelaki sebenarnya berperut buncit cuma dah atau belum sampai masanya iaitu apabila mencapai usia 40`an

Walaupun seorang lelaki itu kurus tapi dia akan tetap buncit cuma samada kelihatan atau tidak. Biasanya lelaki yang berbadan sedikit bongkok akan dapat melindungi perut buncitnya.

Jika tak percaya sila lihat bagaimana DSAI berdiri adakah beliau sedikit bongkok.

Disebabkan DSAI sedikit bongkok maka perutnya yang buncit terlindung daripada penglihatan kita.

Suami saya seorang yang kurus tetapi berperut sedikit buncit kerana faktor umur tetapi tidak kelihatan kerana dia sedikit bongkok apabila berdiri dan berjalan.

Adakah anda setuju dengan pandangan saya sila nyatakan

Anonymous said...

Betullah tu.Orang yg buncit sedikit(bukan boroi)memang tak nampak buncitnya kalau berpakaian.Bila buka baju baru nampak perutnya buncit.

Johari abdul pun rasanya tak pernah nampak anwar berbogel ditambah dengan masalah 'sindrom penafian' dia, jadi perut yg nampak buncit sedikit itulah yg diperbesar2kan.Macam kata zaid ibrahimlah,biasalah orang dah berumur 60an perut anwar bukan six pack pun,jadi bila buka baju barulah nampak buncitnya.Tak adayg pelik pun.

Anonymous said...

dalam gambar di atas , ternyata perut anuar jauh lebih kehadapan dari dadanya yang tak bidang itu...malah talipinggang kelihatan mencerut seluar dengan agak ketat sekaligus mecengkam atau membaluti perutnya, kalau diperhatikan secara teliti perut anuar kelihatan sedikit keluar terutamanya bahan sisi kiri dan kanan tetapi telah ditutupi oleh bajunya...pada pandangan saya jika dalam gambar ini anuar hanya memakai seluar panjang tanpa baju...perutnya akan keluar memboncit sedikit....sekian