Thursday, March 24, 2011

PATUTKE GOMO TONTON SORANG-SORANG??

Salam To all
Teman cukup dukacita bila
difahamkan Gomo sudah menonton
Filem Terbaik negara itu...
Teman bukan apa..
teman teringin nak tengok skill Anwar je..
kalau ok mana la tau
teman boleh tiru..betul tak??
benda jahat jangan diikut
benda baik kita harus ikut...

Teman terkejut bila mike kata
anwar pancut 2 kali...
betul ke Gomo??
Anwar pancut skill apa??
Teman dengar dari kawan-kawan yang lain
mike kata yang First anwar menyudu??

apa pun Tahniah le Yob(gomo)
teman yakin teman akan dapat tengok jugak
Filem terbaik negara itu..

arios amigos
Kerisputera.blogspot.com

p/s*YB Zul jangan marah..hehehhe

11 comments:

Anonymous said...

itu rezeki gomo, tak baik kita sebut2... tapi, hebat betul ke si peliwat tegar tu gomo?

Anonymous said...

Betullah bro.
Apalah Gomo, makan sorang je. Tak ajak pun kekawan bloger lain ek.
Licik betul Si Gomo ni, macam manalah dia boleh dapat tiket tayangan perdana itu.

Apa kata minta Gomo cucukan usb pada telinga dia bagi download memorinya tu, than uploadlah di bolg PAPAGOMO.

Alamat akan melekap dilaman gomolah kita bagi mengetahui apa yang Gomo sasksikan itu.
eee....

Anonymous said...

jgn lupa link ke aku bro..UNICER

Ular Menyusur Akar said...

Dah teman kata papagomo pergi Hotel De Palma tu mesti ada projek. Kan dia seorang dapat....he...eh...

Anonymous said...

hang gomo sampai hati tinggal kami.Hang seronok sorang-sorang.Habis kami macam mana.syer-syer la sama gomo.itu baru la adil.anyway,tahniah kerana dapat menonton filem terbaru"TERUNG ANUWANGSA"

RDE2012 said...

Tak kan nak makan sorang, Gomo, saya pun nak tengok!!!!

Anonymous said...

Rezeki anWARporn pulak dapat main lubang depan dan belakang. Yang halal punye dah barai sangat kot.

Kah kah kah kah kah....

Anonymous said...

Gomo banyak air tu yg terpilih.keh keh keh.lahabau lu Gomo, makan sorang2

Anonymous said...

Kurang ajar punya AlJub! KRU penat2 buat Merong Mahawangsa, video seks AlJub jugak yang jadi bualan. Sialan! hehehehe

mat saga said...

gomo nie teruk beb...
bukan nak pelawa ikut tengok sekali...

tak apa...
hari isnin depan gua akan bawak member dalam 27,483 orang pergi depan kedutaan amerika.... gua nak buat demontrasi membantah tindakan gomo nie... kalau bole kitaorang nak mintak Ban Ki Mon (brader yang selalu lepak kat PBB) ambik tindakan...

Anonymous said...

haah, aku pun kesian kat yusry, edry, norman... susah2 jep dorang wat filem, pelacur cina.. eh bukan, anugerah tuhan jugak yg dapat nama...

sialan lu...