Wednesday, March 9, 2011

SINAR HARIAN KURANG CERDIK

Macam mana boleh pilih artikel blog
yang salah ejaan giler babi..
sape editornya??
buat malu je.
kalau nak promote blog orang tu
cari la blog yang bahasa ok dan takda salah ejaan
ini penulis blog tu tulis
YB Ahmad Mazlan(YB Datuk Ahmad Maslan)
YB Sharipuddin Abdullah(YB Saifuddin Abdullah)

atau ada tangan Ghaib yang suruh promote blog tu??

3 comments:

Anonymous said...

Tuan,

sila masukan link saya dalam blog list

http://www.revolusidarulehsan2012.blogspot.com

Terima kasih

House PK said...

bRO, iNI tUN fAISAL BAYAR siNAR hARIAN UNTUK MAINKAN CERITA NI, TAKTIK LAMA BRO..HE HE HE

SUNGAI RAPAT ONLINE said...

Salam perjuangan,

Terima Kasih kerana buat liputan mengenai gelombang merah wanita Umno di Kerdau