Sunday, April 17, 2011

AMARAN PADA SEMUA!!


Kaum Cina dilihat sedaya upaya mahu
mengusai bidang Politik Pula
apa tidak cukupkah bidang perniagaan yang mereka ceburi??
Semua Cina Nak...
Pelacuran Pun orang cina datang sampai kat malaysia..
adoi..
tak percaya??
gambar kat atas tu apa..
bukti rakyat cina melacur sampai di malaysia..
macam mana Pelacor-pelacor Politik PAS nak cari makan?
hahahahah

9 comments:

Anonymous said...

Pelacur tu bukan kat Malaysia tapi kat Thailand Lh bro...kat Msia ni pun bukannya sikit....

Anonymous said...

Pelacur tu bukan kat Malaysia tapi kat Thailand Lh bro...kat Msia ni pun bukannya sikit....

Anonymous said...

DAP CINA DAPAT KUASA POLITIK DI MALAYSIA KERANA ADANYA ORANG SEPERTI ANWAR IBRAHIM , HAJI HADI DAN NIK AZIZ ... SOKONG SANGAT DAP CAUVIS DAN RASIS ... MELAYU DAN BUMIPUTRA MESTI BERSATU SEMULA DEMI WARISAN MELAYU DAN BUMIPUTRA DI MALAYSIA.. KALAU ORANG CINA MULA PERKAUMAN .. KITA MELAYU DAN BUMIPUTRA AKAN TERUS ANGGAP CINA MUSUH KITA .. SEPERTI DULU2 .. KITA MELAYU DAN BUMIPUTRA BERTOLAK ANSUR DGN CINA DAN AKHIRNYA KITA AKAN DITOLAK KE DALAM TONG SAMPAH OLEH CINA2. MARILAH MELAYU DAN BUMIPUTRA BERSATU UNTUK WARISAN MASA HADAPAN

Anonymous said...

Dulu ada ayat seperti ' belajar sampai ke negeri cina '. Nak ke cina susah so sebab tu orang cina datang malaysia untuk mengajar subject ni '

Anonymous said...

PEMIMPIN2 MELAYU DALAM KERAJAAN BN KENE SEDAR NI.... CUKUP2 LAH BAGI BANTUAN KAT BANGSA YANG TAK SEDAR DIRI. MEREKA CUMA NAK SATU AJE - NAK KUASA DAN JADIKAN NEGARA INI MILIK BANGSA MEREKA.... TUNGGU AJERLAH DAN BILA TIBA MASANYA KELAK, MELAYU BAIK PEMIMPIN ATAU PENYOKONG HANYA BOLEH MENYESAL DALAM DIAM.. MACAM MELAYU DI SINGAPURA (OH YA, ADA KE LAGI MELAYU DI SINGAPURA?)

Anonymous said...

Pelacur Cina mmg best.... Putih melepak. Tapi pelacur bangsa Cina ni tak ubah seperti pokok getah, ianya tak baik lagi selepas berumor 30 tahun.

BajingAlas said...

Jangan berlembut lagi
Jangan beri muka lagi
Jangan dipujuk lagi
Jangan diumpan janji lagi
Jangan didengar suaranya lagi.

Pimpinan kita tidak pernah jemu meyakinkan mereka sehingga memberikan pelbagai imbuhan mengalahkan kaum peribumi sendiri semata2 mahukan sokongan dan undi mereka namun kita secara berterusan ditipu dan ditikam dari belakang.

Biar apa kata mereka nanti bila kita sedikit meminggirkan kaum ini kerana segala tindak tanduk mereka telahpun dinota sejarahkan selama ini dan biarkan mereka menyemak dan mentelaah sejarah tersebut.

Mulakanlah dari sekarang! Kaum peribumi dan yang sewaktu dengannya harus diberi tumpuan sepenuhnya selepas ini.

Kepada pimpinan kita,bukalah mata luas2.Berapa ratus juta yang telah anda taburkan untuk mereka ibarat mencurah garam di laut.

INGATLAH!!! Tanpa mereka BN tetap dan mungkin akan bertambah kuat.Kuasa politik masih ditangan kita umat Melayu dan Peribumi.

Fikir2kanlah...

Cakcebor said...

Tu lah banyak sangat pemimpn Melayu yang bodoh..Jadi hamba Cina..Tengku Wong rapat dengan siapa? Patrick Badawi rapat dengan sapa? Eric Chia dan Vincent Tan barua siapa? Oukir la sendiri. Dah tau Cina bangsat buat apa ambik MCA jadi komponen..Yang malang orang Melayu. Dapat pemimpin yang tongong..!

Anonymous said...

Jangan terlepas pandang...kaum cina mempunyai agenda "1*Cina". Mereka kat luaran nampak berbeza. Sebenarnya mereka bersatu..diluar DAP, dalam BN..MCA, Gerakan, dan yang lain2 termasuk Association dan NGO2 berteraskan kepentingan kamu cina. Mereka bersatu..Mereka melaga-lagakan orang melayu. Mereka menggunakan semua pengaruh..duit, betina, gay untuk menyesatkan dan melaga-lagakan melayu. Agenda mereka adalah untuk menjadikan Malaysia seperti Singapura. Apabila ini terjadi, Singapura akan masuk semula sebagai Malaysia dan menghapuskan semua hak2 melayu. Tak percaya?...emmmm jangan sampai it's too late to turn back.