Monday, April 25, 2011

MCA WAJAR KELUAR DARI BN?? JOM UNDI


Undian dah dibuka
ayuh nyatakan pendirian anda
wajarkah MCA keluar dari BN???
Lihat sebelah kanan Blog KP ini untuk membuat undian

4 comments:

Anonymous said...

biar ahli parti MCA sendiri yang menentukan hala tuju mereka samada ada mahu bersama BN atau keluar dari BN. sebab tidak semua ahli MCA yang bersetuju.Sekiranya MCA keluar dari BN mereka telah melakukan satu tindakan yang akan dikutuk oleh nenek moyang mereka yang dahulu berjuang bersama BN.Jelas pemimpin MCA sekarang tidak dapat menyelami perjuangan pemimpin MCA dahulu yang berjuang untuk kemakmuran negara yang berbilang bangsa ini. Pemimpin sekarang terlalu mementingkan bangsa mereka sendiri dan terlalu tamak haloba. Jangan jadi perpatah melayu orang yang tamak selalunya akan rugi.

Anonymous said...

hahaha..jgn marahkan MCA....
sapa2 jika duduk tempat nya tentu panas berbahang....!Byk ketua MCA yg lepas hancur...!termasuk lah Chia Soe Lek...temasuk perangkap DAP.

Anonymous said...

yang harus keluar dan tidak perlu untuk dicalonkan nnt adalah soi lek pelakon blue.. sy jamin 100 persen dia akan kalah dan akan rugikan BN.. buang jerk dia walaupun dia pegang jawatan presiden. pergi mampuslah dia

Anonymous said...

CSL(MCA) boleh simpan dalam BN, tapiPASTIKAN BERTANDING DIKAWASAN CINA SAHAJA MASA PILIHANRAYA ... selama ni menang kerana bertanding dikawasan Melayu. Kalau Melayu bertanding dikawasan cina walau atas tiket pembvangkang...belum tentu menang. Tempat saya menunjukkannya. Saya amat yakin, berdasarkan keadaan politik semasa, hasilnya sama sahaja. ITULAH CINA, RAJA RASIS. Namun PALING BAIK KALAU MCA, GERAKAN DAN MIC tidak lagi berada dalam BN. Adapun kalau jadi talam beribu ribu muka buat rugi BN sahaja.