Thursday, April 28, 2011

MEETING ANWAR BARU JE HABIS

Meeting tergempar yang dipanggil anwar
dalam short notice baru selesai jam 3.40 pagi tadi..
disebuah hotel di ibu negara,banyak agenda dibincangkan....
sampai ada fail terbang...
hahahhaha abg anwar makin tertekan...
Agenda apa??
1.cara nak jawab video part 2....
bincangnya sampai 2 jam lebih...
semuanya kerana alasan part1 tidak boleh lagi diguna pakai..

Untuk makluman tiada wakil PAS dalam meeting tadi...

7 comments:

Anonymous said...

selamat jalan anwar....good bye....

Anonymous said...

good bye anwar.....

anti dap said...

hahaha..sape yg baling dan dibaling?..aku rase fail tu terbang sbb kak wan baling kat ANU-WAR

Anonymous said...

selamat jalan romeo! LEBIH BAIK KAU SENDIRI.....

Anonymous said...

Iblis bro kejanya sekadar menghasut dan menyesatkan...bila dah tahap gaban mereka beredar dan mentertawakan sibahlol2 yang diberi akal oleh tuhan tapi tak di manfaatkan.

Satu separuh masak dan yang sekor lagi{iblis] dah terlebih masak tapi nampak cam poyo je.Akhirnya yang setengah masak yang rasa pintar terjebak dengan keserakahan sendiri.

Patut sangat lah tu..

Tok Mudim said...

meeting kali ni pikir macamana nak bagi tunjuk punai dia sebagai bukti kat wartawan masa pc nanti.

dulu berdiri tunjuk perut, boleh lah.
tang punai tu, malulah wartawan wanita.

aku cadang guna cara macam wayang kulit saja.

Anonymous said...

sebijik wajah si dia..