Thursday, April 28, 2011

WAJAH MAK TIRI NURUL IJAH??



Comel tak?? muda dan bergetah lagi
tak kan nurul ijah tak bangga dapat mak tiri muda??
Dengar esok anwar ajak bini muda dia
makan malam kat rumah diaorang...
sape nama bini muda anwar???
Tak silap KP nama second wife anwar ni
WAN JIE JHA


Muka diaorang macam tak setuju je
tgk anwar kahwin baru....
tapi kalau tgk batang anwar sebesar itu
memang patut anwar kahwin lain...
tergamak ke anwar nak balun kak wan pakai
batang besor tu..
giler....

2 comments:

Gerakan Melayu Raya said...

mohon link kan blog kami ke blog saudara..terima kasih ...
http://gerakanmelayuraya.blogspot.com/2011/04/anwar-mengamuk-azmin-gembira.html

Ular Menyusur Akar said...

Saling tak tumpah rupa nurul dengan rupa budak sekolah tu.

Heran juga. Kalau nuar boleh main bontot, kering dan perlukan tenaga yang lebih walaupun di bantu dengan pelincir, Lebih kurang sama dengan kak wan punye kot walau dah manepause.
Tapi nak yang basah dan lebih licin juga.

Rasanya dia dah bosan dengan style kak wan yang menadah aje. China doll boleh buat pelbagai posisi.