Friday, May 6, 2011

GEMPAR STUDENT UNISEL JADI PELACOR??


Minggu lepas berlaku satu kekecohan di sebuah
kawasan dalam Parlimen Kota Raja...
mana tidaknya beberapa orang pelajar yang mengaku dari
Unisel di lacorkan untuk membuat survey tentang kerajaan negeri...
Mereka bersusah payah,mengharungi panas terik
untuk berjalan rumah ke rumah bagi membuat survey
mengenai pentabiran kerajaan negeri...

Ada yang mengeluh dan mengaku di paksa
kerana jika tidak berbuat demikian mereka akan
gagal dalam Exam kerana apa yang mereka lakukan itu
merupakan markah penting dalam Exam....
Kenapa Unisel dan Kerajaan Negeri Mengunakan Student yang
sepatotnya belajar tetapi di lacorkan menjadi Boneka dan perkasas kerajaan negeri..

Antara dalam survey berikut ialah...
1.anda tahu tentang program kerajaan negeri
cth:tawas,skim mesra usia emas dan bermacam-macam lagi
2.apa beza selangor kini dan selangor terkini
3.beza kerajaan BN dulu dan PR sekarang
4.sejauh mana kegagapn Menteri Besar selangor
5.berapa panjang kote anwar seperti dalam video..


Hhahahaahha
takpe-takpe...kepada student-student tu
korang tunggu,kalau dapat kat aku,siaplah korang...
kepada mak bapak yang anak-anak dia bersekolah
dan belajar di UNISEL,Tolong check balik anak-anak anda..
mereka belajar atau dipaksa buat kegiatan politik...

Kepala ni Mesti si Milo Suam...
auw geram kp kat Milo Suam ni....
i like...(thumbs up)

No comments: