Sunday, May 15, 2011

SELEPAS ULAMA SYRIA ,PKR PANGGIL ULAMA CHINA PULAK??


SYRIA Dah sudah
lagi mana lagi??
agak-agak ulama negara mana pulak yang akan dipanggil??

1.CHINA??
2.KAZAKSTAN??
3.AFGANISTAN??
4.GONGOSTAN??
5.GO HEAD GO STAN??
6.DEKAT-DEKAT NEGERI SETAN???

So tekalah ramai-ramai k

7 comments:

Anonymous said...

ulamak setan.tak tengok gambar tiga abdul ka

hilbert said...

PKR akan panggil Ularmak dari Iskelantan selepas ni bro..ada boss ularmak dari negeri tu dah keluarkan fatwa bahawa syurga itu dicelah kaki Anwar..

Anonymous said...

aku ingat negara no5 kot sbb dia suka namanya.
no6 tak mungkin sbb satu spisis

Anonymous said...

KENAPE BAWAK ULAMAK DARI LUAR NEGARA? ULAMAK DALAM MALAYSIA TAK NAK LAYAN LAGI KE?

Anonymous said...

Kalau dah tak de ulamak lagi nak datang panggillah `ular dalam semak' pula datang membantu.

Anonymous said...

ULAMAT MANA PON YG JADI IMAM SEMBAYANG HAJAT, KERANA NAK DAPAT KEBERKATAN SUPAYA ANUAR PANDYKOTE DIJAUHI DARI DAKWAAN LEWAT TAKKAN BERJAYA MENGUBAH KEPUTUSAN HAKIM PADA 16HB.MEI 2011.

NIAT SEMBAHYANG HAJAT YG ANUAR PANDYKOTE BUAT ADALAH NAWAITUNYA NAK BERISTANA DIPUTERAJAYA SAJA, JEMAAH YG LAIN APA TAU - BODOH - DIHATI ANUAR PANDYKOTE KATA SEMUA YG HADIR TU - PELAKON DEWA ANUGRAH SEPAT KERING.

TARIKH 16HB. SESUAI MENUBUHKAN KERAJAAN DI SG BULUH YG DIKETUAAI OLEH PRESIDEN ANUAR PANDYKOTE SEHINGGA MENEMUI AJALNYA DISITU

Anonymous said...

Mestilah dia panggil Ulama luar negara terutama dari negara timur tengah. Member aku pernah ke Syria, dia kata Syria ni lebih terbuka kehidupan sosial dia berbanding dengan Malaysia. Lebih kurang macam jirannya Lubnan. Presidennya dari Parti Sosialis Baath telah menyebabkan ratusan rakyatnya terkorban masa melakukan Demo mendesak dia letak jawatan. Ekonomi Syria jelas merudum teruk dan masa depan ekonominya diramalkan lebih buruk dari keadaan sekarang. Anwar jemput Ulama Syria tu kerana dia tidak tahu menahu dengan apa yang telah Anwar lakukan. Tak kan Anwar nak cerita benda-benda yang tak baik tentang diri dia. Dengan penampilan warak dan menggunakan sedikit kepakaran dalam hal-hal ibadat, Ulama mana yang nak percaya skandal seks dia. Lagi pun Anwar dah tak yakin dengan keupayaan Ulama PAS lagi. Mana tidaknya, dah banyak solat hajat yang diimamkan oleh Ulama PAS tetapi sehingga kini hasilnya masih tidak menyebelahi Anwar. Sebab tu lah dia guna Ulama dari Syria tu. Kita jangan salahkan Ulama Syria tu, dia tak tahu menahu apa-apa pun. Hanya Allah sahaja yang maha mengetahui.