Tuesday, May 3, 2011

SIAPA PATUT UJI MESIN POLIGRAF???


Gambar diatas salah satu contoh mesin poligraf
mesin yang dicadangkan husam musa
kepada Datuk T...
Pelik la,PAS dah tak percaya kan ajaran Islam...
Baru hari ini PAS ada otak untuk cadang pakai
mesin-mesin teknologi ni...sebelum ni bebal nak mampus...

Lepas ni ADUN-ADUN PAS baiah pakai mesin ni..
selamat sikit kan...
akan tetapi KP nak tanya la
kalau Mesin ni sampai malaysia kelak..
siapa orang pertama patut diuji???

1. Khalid Gagap(baru guna dah rosak teruk)
2.wan ajijah(mesin terus keluar air sebab sedih tgk kak wan kena kencing dgn anwar)

jadi antara 2 mangkuk diatas
siapa patut kena uji dulu???
hahahhaha

4 comments:

Anonymous said...

Gambar dah ada, saksi dah ada, sumpah laknat dah buat. masih tak percaya. Mesin Poligraf ni lagi tak boleh percaya kerana orang UMNO yang buat ,APCO yang buat. buang masa je? Air mani dalam lubang jubur pun masih tak percaya. buang masa je.

hangkedee said...

Tak ada manusia yang suka rela mengaku buat sex sperti ratu porn cina chua so lek...An..war ada berani ke lawan tetap lawan tapi macam sial membisu pasal DNA&V.sek.Apa pasal suruhan di raja sejuk sperti nasi basi??????

Anonymous said...

Hakikatnya Dato Eskay dah setuju terima cabaran Husam,So apa masalah lagi.kepada Husam jikalau kamu anak jantan from kelate pulak tu kenapa tak buat cabaran yg serupa pada DSAI,atau ko takut pada Azmin.

Buat cabaran bila org terima kamu pula diam.

Anonymous said...

mesin poligraf ni mesin perkakas UMNO.. UMNO yg programkan..
UMNO yg plan supaya ia jadi konspirasi..
UMNO juga yg plan PRU12 lalu Pakatan Haramjdhh menang..
UMNO lah yg plan sehingga US dikatakan bunuh Osama..
semua UMNO yg plan satu dunia ni..
habis tu bahlol2 PR ni tidak beriman dgn Tuhan kah?