Sunday, June 5, 2011

Kepimpinan Edorgan.. Sejauh Mana PAS selepas ini?

Hari minggu ni molek
Benar jika isu Pemilihan Pas Baru Baru ini
Dibincangkan secara ilmiah
Banyak kejutan yang berlaku
Antaranya orang yang mengelarkan Anwar aljuburi
Telah menang jawatan Timb Presiden PAS
Apa sudah jadi??
Kepimpinan ulamak ditolak Perwakilan PAS..

3 comments:

Anonymous said...

Alhamdulillah. Tahniah kepada barisan “Dai’e Rijalullah”- pucuk pimpinan PAS yang baru!

Tahniah. Abang Mat Sabu - TP PAS = “Amirul Jihad PAS” @ "Panglima Jihad Gempur Firaun UMNO" yang baru.- TP PAS perlu tegas, istiqamah, gigih & agresif sebagai “dai’e ilallah” yang mesra rakyat, jangan lembab dan lembik lagi ....... terutama berdepan politik kotor, rasuah, jijik, lucah & ganas UMNO.

Lawan tetap lawan - Peperangan alam maya terhadap para penjilat tegar UMNO yang pelahat habuan "subsidi" dan “rasuah" duit panas Umno/BN. Lawan ahli munkar dan ahli fasik UMNO adalah jihad fisabilillah.

Jangan ada seorang pun dari pucuk pimpinan baru PAS selepas ini yang "belot" mengkhianati amanah rakyat dengan “U-turn” menjilat UMNO sekadar terpesona dengan tawaran manis "asobiyyah jahiliyyah UMNO" dan hajat duniawi peribadi!.

Kita semua – sama ada ulamak, professional, korporat, pegawai awam, pekerja swasta, hartawan, rakyat marhein - adalah “Dai’e/ Aktivis Islami” masakini hendaklah langsaikan "hutang" lama para pejuang terdahulu untuk lenyapkan kebongkakan & kedurjanaan UMNO dibumi Malaysia ini!

Anonymous said...

perwakilan pas pilih pukimak pulak dah.

JARI TERBARAI said...

kite tunggu dan lihat hala tuju serta haluan/pendekatan mereka selepas ni...