Thursday, July 28, 2011

ADA PEGAWAI MENTERI MASIH LAPAR?? AAAUUUMMM!!!

dah masuk siri ke 11 mengenai skandal pemberian kontrak unit IT di bukit aman.

kami dah dedahkan 3 anai-anai dalam unit IT bukit aman.
kami dah dedahkan 3 syarikat melayu yang namanya dialibabakan.
kami dah dedahkan 3 syarikat cinaputra yang mengawal 3 syarikat melayu.

artikel ini masih panjang.

artikel ini akan meleret pendedahan eksklusifnya, bermula daripada 3 anai-anai unit IT bukit aman, hobi mereka, perjumpaan mereka dengan wakil syarikat,gerakan cinaputra,lim see hui.

minggu lepas kami dedahkan foto lim see hui, dalang utama yang mencaturkan perjalanan semua kontrak IT di bukit aman. di bawah ini adalah foto 'cinaputra belaan unit IT bukit aman'.
soalan kami kepada semua yang terlibat di atas ?

benarkah di tangan kami sudah ada foto-foto 3 anai-anai unit IT bukit aman bermain golf dan berscuba diving bersama dengan wakil syarikat terbabit ?

hahahahahahaha
cuba teka
cuba teka
ce citer ce citer
hahahaha

awana golf, padang golf di negeri sembilan... aik siap berscuba diving pulak tu !?

ish ish ish.. tinggi sungguh ya gaji polis (3 anai-anai unit IT bukit aman) sampai bisa berhobikan permainan sukan tiger wood ?

ehhh ?
betulkan foto yang kami ada itu ada tarikh dan masa kejadian ?

kalau betul masa yang tercatat, takkan dorang main golf pada waktu kerja ya ?

ini dah melanggar protokol dan undang-undang.

wajar dikenakan tindakan. tapi dato zul dan IGP nampak perlahan dan slow macam kura-kuralah dalam tindakan mereka.

selama ini, polis biasa yang membuat silap akan dikenakan tindakan tatatertib malah ada yang digantung kerja.

tapi dato zul dan IGP nampak tak kisah je.
dengar cite 3 anai-anai ni akan ditransferkan sahaja ke jabatan lain.

transfer ?
ikan bilis kena gantung, tapi jerung kena transfer je ?

takpe..nanti aku buat artikel khas..

hari ini kami nak dedahkan lagi maklumat sulit.

operasi segala projek di atas dijalankan/dilicinkan perjalanannya oleh seorang pegawai khas kepada menteri ehem ehem..ala yang lembik tu.

kami dapat tahu pegawai khas ini mendapat cash ratusan ribu ringgit daripada syarikat di atas kerana kerjasamanya 'memudahkan' perjalanan hingga termeterainya projek unit IT tersebut.

kerja atas angin, dapat cash ratusan ribu ringgit.

menteri mana ? ala korang ni lagi mau tanya. menteri mana yang jaga unit IT bukit aman ? takkan kementerian belia dan sukan kot...agak-agak la.

nampaknya siri ke 11 ini dah cuit 'pegawai khas menteri lembik' tu.

nantikan sambungannya.

Ihsan GAP

No comments: