Thursday, July 21, 2011

Wajah Cinaputra dikeluarkan(Ihsan GAP)

kejutan hari ini. siapa sebenarnya lim see hui ?

lim see hui adalah penyangak sebenar dalam skandal unit IT di bukit aman.

3 syarikat melayu (rania,nz gemilang dan kelisa technology) adalah syarikat ali baba yang mendapat projek di unit IT bukit aman.

manakala 3 syarikat di atas dikawal selia pula oleh 3 syarikat cinaputra iaitu (different symmetry sdn bhd,conexion solution sdn bhd dan bees system sdn bhd).3 syarikat melayu yang diali babakan dicampur dengan 3 syarikat cinaputra di atas, ianya dikawal sepenuhnya oleh syarikat asiasoft sdn bhd, milik cinaputra bernama lim see hui.

lim see hui menggunakan syarikat asiasoft sebagai bos utama pencatur gerakan halus mereka dalam mengawal sistem IT di bukit aman.

perhatikan alamat bisnes mereka di atas. semuanya berlokasi di alamat yang sama !

mereka mengawal dan membekalkan sistem IT yang penting kepada bukit aman.

penyelenggaraan secara kolektif dan preventif untuk perkakasan dan aplikasi sistem.pekhidmatan menaiktaraf pusat data sistem laporan polis.

cinaputra bernama lim see hui ini mendapat layanan istimewa daripada '3 anai-anai di unit IT bukit aman' yang berpangkat DSP,ACP dan SUPT.

contoh layanan istimewa yang lim see hui beri kepada '3 anai-anai' ini adalah.


1) ACP unit IT bukit aman bermain golf dengan wakil syarikat adik beradik.

2) pada 25 jan 2011 jam 2 petang dan 18 may 2011 jam 2.30 petang ACP unit IT bukit aman main golf di nilai spring.

3)DSP dilihat bermain golf di awana genting, pada waktu kerja.kabarnya dia bermain golf dengan vendor syarikat yg dilantik bernama taufik.

4) kegiatan SUPT unit IT bukit aman menghabiskan masa menyelam di pulau redang,perhentian dan sipadan ? siapa sponsor wahai SUPT , pakai duit gaji sendiri ke ?

5) kerap bermesyurat di luar bukit aman.adakah bilik mesyuarat unit IT bukit aman berhantu hingga memaksa ACP bermesyurat dengan kontraktor di luar kuala lumpur seperti di awana kijal,kota kinabalu,tawau dll.

6) manakala Timbalan nya pula iaitu Tuan SUPT Nik Murtxxx sejak sekian lama akan meminta pihak pembekal bermesyuarat di luar KL untuk beliau pergi scuba diving dimana tempat kegemarannya ialah ke Pulau Perhentian, Tawau (Sipadan) dll.

terbaru '3 anai-anai unit IT bukit aman' ini bakal di transferkan ke jabatan lain.

setakat transfer sahaja ?

kalau itu yang mereka lakukan, maka kami terpaksa mendedahkan foto sebenar lim see hui ini di khalayak ramai.

di bawah ini adalah foto lim see hui, cinaputra yang pandai melayan kehendak '3 anai-anai' di bukit aman yang akhirnya mendapat laba yang besar hasil melayan hobi DSP,ACP dan SUPT di atas.


lim see hui punyai kaitan dengan seorang lagi warganegara singapura yang jelas mempunyai kepentingan dalam skandal unit IT di bukit aman.

foto lim see hui telah kami dedahkan.

soalan kami kepada jawatankuasa tertib di bukit aman dan dato zul ?

soalan..perlukah kami mengeluarkan beberapa foto aktiviti 3 anai-anai sepertimana yang telah kami dedahkan di sini ?


ikan bilis kena gantung tugas, tapi jerung di atas sekadar ditransfer ?

kami meneliti perkembangan tindakan daripada pihak atasan bukit aman terhadap 3 anai-anai ini.

kalau masih di takuk lama, maka pembogelan secara besar-besaran akan kami lakukan.

1 comment:

ROSAFID said...

Saya Kata!! Buat jangan tak buat. Londehkan mereka semua ni yang menjahanamkan nama baik institusi kerajaan.Bikin malu orang melyu saja.Buat kerja kurang, makan rasuah yang banyak.Sentiasa nak kayakan cina2 haramjadah.Syabas Tuan. Wallahu'alam. Wassalam.