Thursday, August 25, 2011

ISU PELURU HIDUP,MENTERI AMARAN CUBA DIVERT ISU SENDIRI


Setelah di hentam
kiri kanan depan belakang atas bawah
dek kerana"kelembutan" hisham menangani beberapa isu penting
yang kadang kala melibatkan maruah agama bangsa dan tanah air
Hisham cuba mengalihkan Isu ciptaan dia sendiri
dan geng-geng H20 dalam politik negara "kononya" dia
terima peluru hidup petang semalam....
KP bukan nak nafikan peluru hidup itu...
tetapi kalau hisham nak main game,biarlah bijak sikit..
hantar-hantar peluru hidup ni game politik lama..
dek kerana peluru hidup itu takdenya
orang melayu nak jatuh simpati pada hisham...
Sudah-sudahlah hisham...
KLIK SINI

1 comment:

Anonymous said...

Betul ke ni hiiisam? apa yang kau buat hingga dapat ugutan, kau jangan mengarutlah. nak suruh tahan paspot anwar lahanat pun kau tak berani you are doing nothing elok kau berhenti ja, kau naik pun sebab kenangkan jasa Atok dan bapa kau ja kalau nak ikutkan keupayaan kau apa kau ada? dah meluat asik memberi amaran tanpa tindakan. kau tau tak cerita katak sama lah dengan kau.