Tuesday, August 2, 2011

SALAH LAKU BERJUTA-JUTA,HUKUMAN HANYA TRANSFER

Sudah sampai ke siri ke 12 pendedahan skandal anai2, Syarikat kroni adik-beradik dan juga penglibatan Syarikat cinaputra yg di dalangi oleh talibarut komunis Dan pengintip yahudi didalm menyusupi masuk kedalam unit ICT Dan maklumat rahsia PDRM.


Tetapi sehingga kini 3 anai-anai Acp Kaki golf, Supt Kaki diving Dan Dsp kaki penipu ni, dgr Khabar hanya Akan diambil tindakan transfer sahaja ?

Aik ini saje yg Dato Zul & Tan Sri IGP mampu buat?

Ini bukan tindakan, tp hanya rutin penukaran kerja di dalam PDRM saje. Kami desak Dato Zul mahupun Tan Sri IGP ambil tindakan tegas terhadap penyangak2 yg masih dibuai mimpi ini. Sekurang2 pengkhianat2 ini harus di pecat Dan didakwa!!!!

Kesalahan mereka amatlah berat Dan hukuman berat adalah pengajarannya agar mereka yg lain mengambil iktibar!!

Dato Zul jgn jadik seperti menteri amaran yg lembik tu....

Lagi satu si china lim see hui ni masih bebas keluar masuk dgn tenangnya ke dlm kawasan bukit aman, adakah semua anggota dah kena rasuah? Ataupun memang PDRM lembik Dan lemah mcm menterinya? Satu Demi satu maklumat Dan strategi dalaman PDRM diketahui Dan dibawa keluar utk tatapan pihak luar.

Syarikat adik beradik terus tenang walaupun perkara ini telah bnyk dibongkar kan.... Mengapa? Mengapa?

Klau nak jawapan nya, kesemua anai2, cina komunis Lim & sykt adikberadik ni masih bebas mcm biasa sebab ada pegawai khas menteri lembik yg dikatakan yg selama ini menjadi perisai mereka...

Siapa pegawai khas menteri lembik ni? Menteri lembik ni memang diketahui mempunyai ramai pegawai khas yg gagal. Gagal mentadbir tapi berjaya menghancurkan k'jaan dan PDRM.

Peg khas menteri lembik ni juga dikatakan telah bnyk menimbulkan masalah dikalangan pengamal2 media baru. Pengkhianat ini juga dikatakan telah bnyk mengambil RASUAH dpd sykt adik beradik dan juga dpd talibarut komunis ini.

Dengar kata salah seorg ketua polis negeri ada kaitan dengan kakitangan menteri ni? Betul ke? Klau betul PDRM kita skrg memang cukup kritikal dgn permainan peg menteri yg khianat ini. PDRM harus segera diselamatkan dan menteri lembik ni harus ambil perhatian dgn serius, jgn ambil jln mudah !

Kami akan dedahkan lebih bnyk lagi maklumat2 penyelewengan ini di siri akan datang . Ingat Pengkhianat !!!!

Kami akan terus membongkarkan segala salah laku ini dan kami akan pastikan kebenaran ditegakan!!!

Utk pengetahuan PDRM Laporan online Kpd SPRM telah dibuat (no laporan : 556-xxxxx-P) tapi adakah SPRM juga lembab mcm tindakan KDN? Sy desak agar SPRM menyiasat perkara ini dgn mendalam dan mengambil tindakan segera bagi membendung gejala ini dpd merebak...

IHSAN GAP

No comments: