Tuesday, October 4, 2011

Anwar Mental petang tadi


PM yang dalam pembikinan buat hal lagi
belum pernah lagi pembangkang dalam dunia berani bentang bajet
untuk negara dia,hanya pembangkang yang tak waras sahaja akan
membentangkan bajet..

Kerana apa?kerana pembangkang di negara lain,tidak tahu
sumber dan kekuatan kewangan yang jelas dari pihak kerajaan...

Sebab tu,anwar yang bukan pakar ekonomi pun
sekadar habis pengajian melayu,melancarkan bajet petang tadi
telah melahirkan rasa geli hati para usahawan,peniaga dan pelabur..
Giler la anwar....

Bila Anwar bentang bajet tadi, Umpama
KP dapat kahwin dengan Rozita Che wan..
LOGIK TAK??TAK KAN??
MACAM TULAH BAJET ANWAR PETANG TADI..

3 comments:

Anonymous said...

Tengok la Jumaat nanti..kalau ada yang sama maka sahla ada kuda trojan dlm pejabat PM..geludok

ROSITA CHE WONG said...

Kris Putra kawin dgn Rosita Che Wan?
Mustahil?....oi jangan cakap bang.Jodoh di tangan Tuhan.
SMOGA JODOH BERPANJANGAN DAN KEKAL HINGGA ANAK CUCU.

Anonymous said...

tak payah amik port sangat dia bukan klulusan 1st class dalm akauntan ke apa k setakat pengajian bagasa melayu aje kah kah kah adooiii klu mat sabun terpesona bajet anwar tu pun kira tak kisah pasal mat sabun pun dropped out student ITM ( art & design jer) kah kah kah kah klu tanya plak Tok N.ajis ape dia tau clako celako celako aje kah kah kah