Thursday, December 29, 2011

BAGI PELUANG HISHAM JADI PRESIDEN....

La nie kalau tgk,Najib pun dah macam ikut style menteri amaran Hisham nie...
Kadang2 Najib lebih teruk dari Hisham..
Hisham consider kita paham,dia just menteri..
tapi ini Najib....
Najib PM
Najib Presiden UMNO
Najib PM 1Malaysia

Tak kan Najib tak berani buat keputusan..
kalau hisham mungkin kita leh maafkan
sebab taraf dia hanya menteri,tapi najib gak silap letak hisham di KDN

KP Perhati,najib macam playsafe semacam je...
pimpinan UMNO diserang dari luar dan dalam
dari tepi dan belakang,Najib dok diam...cool je....
Presiden kena jaga anak buahnya juga
Come On najib,bagi la muka sikit...
Najib kena ingat,dia menang Presiden pun,sebab akar umbi dibawah
sebab mandat dibawah...

Cadangan KP,Najib kena buat balik
"Parti kuasai Kerajaan" sama seperti era Tun M dulu..
Jangan peduli apa orang kata
Kalau PR Menang PRU13(NAUZUBILLAH) belum tentu dia akan teruskan dasar dan polisi kerajaan...pasti mereka lakukan yang sama apa yg Tun M buat...

Demi harga maruah sebuah Negara,Najib pun kena transform..
jangan asyik minta rakyat sahaja,cara najib pun perlu transform
untuk jaminan BN kekal lagi 50 Tahun akan datang...

2 comments:

Nok said...

aku dah komen banyak kali....najib ,hishamudin adalah pemimpin baka dalam umno....dah bebueh aku komen...tolonglah PM jgn jadi bapok dlm hal berkaitan parti keramat ni....najib memang play safe memanjang..pasal itu pembangkang / ngo naik tocang...kalau hishamuddin jadi presiden alamat bangsa melayu tinggal nama aje...aku berharap sgt demi kebaikan umno dan org melayu akan dtg...para pengundi Pekan pahang dan para pengundi tmpat hishamuddin buat le sesuatu supaya dapat menyelamatkan parti keramat UMNO...pemimpin dtg dan pergi...tetapi parti tetap utuh....najib dilihat amat lemah sekali dalam menangani masalah parti dan ahli tertinginya....apa rosmah dah buat dgn najib?????

Anonymous said...

Sdra Keris Putera
Saya suka minta izin
Saya berpendapat bahawa sapa pun jadi presiden tak menjadi kesah kapada 3.43 juta Orang UMNO yang sibuk:
1.Year End Sale sogo klcc bb petaling street mydin kr1m.
2.Cuti Sekolah balik Kampung .
3.Hari Sabtu hari keluarga, tak bolih kacau.
4.Buat projek sendiri.
5.Tak ambil tau, tak kesah.
6.Pergi Dataran Merdeka ,ada Kementerian Pelancongan lancar Sambutan Tahun baru Rais dan Ng Yen Yen.
7.Pergi Icity sambut Tahun Baru.
8.Kesesakanjam besar di KL,masuk.
9.Pergi booking tiket untuk tonton segala dan tiket Air Asia.
10.Kenduri Kahwin di Johor NS Melaka Pahang Trganu dll..
11.UMNO jadi persatuan peniaga telur setengah masak dan tiada telor.
12.Semua 3.34 ahli UMNO ikut cara Presiden UMNO,playsafe 1M Cool dan di pujisendiri olih 7 juta belia.
13.Nak rehat, sebab letih dengar macam berita NFC AA MAS FGV kes kes saman menang kes saman kalah,dan letih kenduri dapat bisnes(macam macam ada).
14.Timbalan Menteri UMNO sudah buka kedai barangan runcit jual gunting dan juga selimut dan tunjuk dia pun cool dengan belia yang makan duit subsidi dan dapat PTPTN dan tak tahu mana nak kerja sebab Tan sri Mahmood Adam dah bagi kelonggaran kapada 2.4 juta pati dan non pati berkerja di 12 sub sektor.
2.4 juta pati dan pati!
15 billionRM telah di hantar pulang kapada Indonesia pada akhir september 2011.Hebat betul dasar subsidi negara.
15.3.34 juta ahli UMNO mengamal pembelajaran dari Presiden nya yaani world view liberal terbukaan kelainan human rights civil liberties innovation transformacy politik enggage vernakular populis generasi Y kajuh basikal nonton bola sepak MUFC dengan IPOD tablet tweet FB blakberry new politiks new civil disobedience 1M inclusive blue ocean high income world view sangat.


PLAYSAFE 1M ,yang dipatentkan olih
Najib yang juga terkenal dengan engage inclusive liberal Gen Y human rights civil liberties populist kelainan kreatif unconventional transformaci world view bapak vernakular penaung Dao Zhong.

7.0(tujuh) juta Anak muda belia dah sibuk dengan demo demi demo sebab:
secara aljebra :
1M +Gen Y
+Ipod
+tweet
+fasebuk
+tablet
+blakberi
+telco
+pttpn =
melayu baru x New politics
=New civil disobedience.
New civil disobedience(semua orang)=1M.

Malang nya untuk anda dan saya,Ahli UMNO tak berani bersuara kerana sedang mengamal pembelajaran dari Presiden saperti di atas.

Dapat lesen besar 1M.
world view blue ocean
arjuna waspada
changkat lobak