Sunday, January 29, 2012

TAK BOLEH TAHAN!!! KADIAQ DAH MENAPOUS


Hey sudah lah Kadiaq,
hang g jaga kaunter Nasi Kandar Subaidah sudah lah
tak yah sibuk-sibuk nak Ugut Kerajaan...
Korek kang...
nak???
nak kena korek??
Sampai lubang Cacing nanti
tak cukup Tanah hang nak lari...
Ini kompom ada benda dia minta kat Najib pastu tak dapat...
itu yang meroyan jumpa anwar...
Salah satunya Bekas Pemimpin UMNO yang bebal
sbb anggap anwar betul2 Jadi PM...
Masihkah anda ingat KP pernah tanya
Apa anwar janji kat Kadiaq ni sampai 24Jam follow Anwar???
Ketua Hakim Negara??
Peguam Negara??
Pengerusi Persatuan Boria Malaysia...
Pengerusi Reben dileher(macam hanjing)
tinggal ikat tali,pastu petang2 bawak g jalan...

Sudah-sudahlah Kadiaq...
Tak Pasal-pasal adik hang pening kat Kedah tu...

9 comments:

Anonymous said...

Kadiaq...., walk the talk. Tak perlu ugut-ugut!!!. Buktikan hang seorang yang hebat. Show us that you got the guts and the balls. Ketuailah Bershit 3 tu. Kita tengok nanti you pakai bow tie lagi ke tidak.

Anonymous said...

OOiiiii, kadiaq. Cuba hang senaraikan berapa banyak penipuan yang telah dibuat oleh kerajaan BN yang dulu hang pernah jadi Menteri. Awat masa hang jadi menteri dulu tak dak penipuan ke ? Kalau ada penipuan akusyorkan bawa semua harta kekayaan kau balik ke INdia.

Anonymous said...

Hahaha...gelak besar dia cakap soal 'penyelewengan' dan 'amanah'. Nak apa lagi malaun ni. Rumah kata pergi, kubur kata mari.

Anonymous said...

udah la kadiaq..orang kampong dah meluat kat hang..hang duduk diam-diam la..

Anonymous said...

Ni lah jenis manusia yang tidak mahu mengaku dirinya tu dah "expired". Dei Kadiaq....., who cares you want to be in the front line at Bersih 3.

Anonymous said...

Kadiaq sat lagi orang dedah nilai kekayaan hang dgn suma keturunan hg takut chereett habih kot... Tanah kat Janda Baik, rumah Agam kat nun Baling sana rega juta2 hg amik mna? adik beradik hg tukang kebun dlu boleh jadi kaya raya mana amik? Hg bukan keturunan org kaya, tapi lepas jadi menteri umno kaua sakan. . . Bertobatlah la dei . . . Aku tggu Tun M buka fail kadiaq ja, nnti hg tau la nasib hg. . .

Anonymous said...

dia ni 2 alam...mcm lalang..untung diam rugi 1 sen bising merajuk..da botak tu botak la..tak yah nak tanam rambut ...

Anonymous said...

mamak yang tak kenang budi....

AJK Lembu Kg Rambai said...

Baru 1Kadiaq sokong Pakatan, hampa dah meroyan serang dia.. berapa byk org pakatan pi kat hampa pun depa tak kisah nak ugut2.. zol kulum, berahim kataki, ezam kotak, zahid matrip busyuk, lan kasam n terbaru chan anak li... hampa amik, tatang usung 1malaysia hentam pakatan... hentam jgn tak hentam, baru syok...