Sunday, February 26, 2012

TAK BOLEH TAHAN!! AKU BANGGA JADI ANAK SELANGOR!!


Aku bangga dengan kerajaan negeri selangor hari ini
semua hebat-hebat..
dulu penasihatnya Balun laki-laki dan Perempuan
Hari ini ada Pengarah yang berkhidmat untuk Kerajaan Negeri
pulak balun Bini orang....

Apa kata Khalid Gagap luluskan Tugu seperti gambar diatas
di Dalam Bangunan SUK....
Salah satu hasil Kejayaan Kerajaan Negeri jugak...
Bangga Beb!!!
Negeri lain ada???
Selangor je ada Beb!!

7 comments:

Anonymous said...

Gua sokong tu. buat benda tu di setiap pintu masuk ke selangor. tapi aku takut nak masuk ke selangor, kena balun depan belakang nanti. agak agaknya semua orang pkr ni kaki balun..tak kira siapa. jahanam punyak puak

anti bohmau said...

phew! makdatuk!! kalau ada mcm tu nalla punya besar, mampus nak heret!!!!

MegaBidaman said...

bro , minta link ke blog saya bidaman.blogspot.com , saya dah linkan blog saudara ke dalam blog saya. tq

Anonymous said...

hahahaha..padan lah SPA le kat Bgan pun dah ada..lahsatt bib..Negeri Selangor kini...hahahaha

Anonymous said...

Yang ini tiang seri!!!!

Anonymous said...

hehe....muka aljub.kote muka ostad khalwati..orait tak

Anonymous said...

Mak ai, kalau besar mcm dlm gambar tu, usahkan kuda, gajah pun akn bagi penerajang!

Sebaik-baiknya logo PKR boleh masukkan gambar ni krn itulah sebenarnya perjuangan mereka.