Thursday, April 19, 2012

BARU KAU TAU LANGIT TINGGI ATAU RENDAH??PAS HANTAR UNIT HANJING KAWAL DATARAN


Mulai malam nie ada 30 orang dari unit Hanjing PAS akan kawal dataran...
betul2 giler kuasa..Polis ada Beb..
Aku dah kata,ini semua taktik diaorang nak bagi perhangat isu..
Ini semua drama...
Cerita kecoh2 last2 sorang jew pun cedera..
lepas tu pembesar suara patah...

Drama-drama drama...
Propa propa propa...

Tahukah anda, Perkhemahan Pengakap,pandu puteri dan bulan sabit merah
lagi ramai dari mereka di dataran...Heheheheh

11 comments:

Anonymous said...

anak anak anjing jagan dibiar kan berkeliaran, jaga elok elok dan bagi makan secukupnya.sediakan tempat kencing dan berak sekali supaya tidak buang merata. Jangan di apa apakan, nati ibu dan bapa anjing akan menyalak dan menggigit. bila menggigit penyakit anjing gila pula merebak. nahas malaysia.

Anonymous said...

mcm pengakap jer...hak yang guling2 pertahan DAPigs pun grup ni gak...

Anonymous said...

Nyampah nengok brader paling tengah tu... pose paling menggoda la kononnya tuh.

Anonymous said...

Aku kata dah... KONSPIRASI Pembangkang Dan Adam Adli je NI.. LE farah Nya DRama King Leader man BABI

Anonymous said...

Aku kata dah ini KONSPIRASI pakatan Pembangkang n BABI.... Drama king

Anonymous said...

Lawak aku tgk anjing2 UMNO/BN menyalak kat blog, kat tepi jalan. XD

Anonymous said...

mari buat kacau kat k.trg gok. nak tahu langit tingi k rendah ! hamba tungu demo !. BN NAK MAMPOS DAH !

Anonymous said...

auw ...auw... takutlah.. dah ada pengawal..... lari ....auw auw........auw......lebih power dr polis ke..... auw..... auw....auw .....

Anonymous said...

Minta nasihat dari segi perundangan jika kumpulan pengakap ni menghalang tugas pihak berkuasa menjalankan tugas..boleh tak diangkut ke dalam Black Maria dulu..?jaga lalu lintas rumah kenduri ok ler..

Anonymous said...

Masalahnya K.T dah BN menang. Ko sorg je yg terhegeh-hegeh...
Lagi lawak anjing2 PR menyalak dn duduk dalam khemah cam umah anjing... XD

Anonymous said...

Unit amal pas ni ada kebenaran tak dari KDN ? siap pakai uniform dan beret merah , ada permit sebagai pasukan tak ? ada permit sebagai pertubuhan tak ?

ni unit haram , tak ada sebarang lesen samada sebagai pertubuhan atau pasukan , sekiranya mereka menjadi bodyguard sekalipun , kalau mati atau cedera , insuran tak akan cover !