Tuesday, April 24, 2012

CARA MAT BANGLA NAIK KAPAL TERBANG


TAK BOLEH BLAH...
MANA STEWARDESS NIE?
MESTI TAKDE AJAR CARA PAKAI TALI PINGGANG...
PECAH PERUT AKU!!!

4 comments:

Anonymous said...

tak baik membuat lucu pada orang lain apatah lagi Bangladesh yang sememangnya kemungkinan besar ialah sedara sesama Islam.

Bersyukur lah kita ni konon-kononnya orang Malaysia yang cool-cool belaka. Sedara kita dari Bangladesh mungkin cara kehidupan mereka tak sama kita mungkin - kurang cool atau tak se stylo orang Malaysia ni. Maklumlah sendirilah bagaimana keadaan negara mereka tu mana ada ruang untuk stylo-mylo ni.

ajai62 said...

Assalam Bro

Sakitr perut kawan ketawa....wakakakaka

Anonymous said...

hahaha, kesian dia, ni mesti kes first time naik belon...janganla kutok dia bro..hehe...

Anonymous said...

ada rakyat malaysia sampai mati tak pernah naik kapalterbang