Wednesday, May 30, 2012

NIK AJIS PENIPU-KELANTAN PUN ADA K-POP




K-POP atau Kelantan POP...
Lagi Teruk..
Jangan Sibuk nak story pasal K-POP di HBN2012
Kalau Negeri PAS sendiri Melahirkan K-POP version mereka..
Chit Ptuih... PAS memang Sial.. Hehehehehehehe

12 comments:

Anonymous said...

ini semua konspirasi umno, video ini cuma besi, takleh buat bukti

Anonymous said...

CUMA NIK AJIS TAK TAHU KAT KELATE ADE K POP VERSI KELATE...

SEBAB JUAK-JUAK / PENCACAI PAS TAK ADE TELOR NAK BAGI TAU HAL SEBENAR DI KELATE....

Anonymous said...

Ye..pompuan ni suma diupah oleh UMNO utk memburuk2 Nabi PAS Pok Nik. Org Kelate x buat benda2 lagho mcm ni..

Hahahahahaha

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

cifut said...

N ajid mmg hipokrit dan munafik.
Mmg aku sndri pun x setuju cara k-pop tu berpakaian kt sini, tp at least bebudak korea tu cuma 2-3 jam je buat show, pastu semua balik korea. Tak mcm anak didik n ajis ni... selama2nya ada kt kelantan.

Anonymous said...

JGN MENDABIK DADA KATA MINAH KLATE SEMUA BERTUDUNG LITUP SOPAN BERHEMAH. KAT KLATE MEREKA BERKELUBUNG BERJUBAH LUAR KAWASAN PAKAIAN LAGI TERUK DARI KAPIAQ, RAMBUT BLONDE BERCAKAP PUN DH UBAH LIDAH AUTOMATIC TAK CKP KLATE.

PENGALAMAN TINGGAL SERUMAH DGN PUAK NI MASA BUJANG DULU MMG MENYAKITKAN HATI.