Tuesday, May 1, 2012

TUN MAHATHIR SMASH ANWAR

1 comment:

Anonymous said...

Sdra Keris Putera,
Izin saya masuk
Pada 14hb April 2012 komen saya telah di terima:
NAJIB IStihar POLITICAL FREEDOM GUARANTEED.


A.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana Najib inclusive semua makhluk di Malaysia.
B.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana tiada undang undang yang dapat menghalang pergerakan yang merosakkan struktur negara sedia ada.(deconstructing Malaysia)
C.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM bermaana Najib sokong semua jenis civil disobedience.
D.GUARANTEE POLITICAL FREEDOM beri bebanan yang tak mampu di pikul olih PDRM.

Golongan yang di wakili 2 orang YB YB itu amat bebas untuk menjadi role model kapada AHLI PR.(majlis Pertabalan SPB YDPA)

Tiada sesiapa2 pun tak mampu pertikaikan mulut dan perangai mereka, saperti yang di pamerkan di sessi Parlimen baru baru ini.

Satu hari mimpi ngeri akan jadi reality memalui proses deconstruction bermulai dengan kekalalahan BN di PRU13.
Sudah terlaluan dalam tidakkesopanan dan juga semua perkara yang melibatkan civil disobedience saperti Anti Lynas merata semananjung ,325, April 16 ,Bersih 2 dan Bersih 3, tanglung kong ming mercun besar2an,gerakan GLBT,gerakan murtad seluruhannya Solidarity M,Mansuh PTPTN,cabaran dari gereja, cabaran dari Bar Council,cabaran dari 6.4 juta orang cina sebab Najib sudah GUARANTEE POLITICAL FREEDOM yang di naungkan liberal kelainan transfomasi inklusive blue ocean strategi walk with me walkabout bapak vernakular Gen Y futsal gajets Mr KOOL worldview high income glokal global MUFC MAS AA rock and roll playsafe mansuh AUKU mansuh ISA RRA,suami FLOM 1M.

Pada saya ,Najib sudah mencetus sesuana anarki dan setiap perubahan dasar yang di lancar olih Dasar memarakkan proses deconstruction dan anarki.
Mungkin Najib akan menang di Pekan hanya untuk di lantik Ketua Pembangkang Parlimen selepas PRU 13 ? "

Mereka yang mengambil bahagian BERSIH 3.0 hanya menghidup jaminan Najib , Guarantee Political FreeDom".

Maka saya tanya Najib -- Anda yang buka pintu bagi jalan kapada BERSIH 3. dan lain lain, ada kah lojik mereka itu mampu MENGGULINGKAN KERAJAAN yan terdiri olih semua institusi sedia ada ? Apa sangat ada pada 25,000 (kalau sahih angka itu) peserta ?

dapat lesen besar 1M.
arjuna waspada
changkatlobak