Friday, June 8, 2012

TERKINI:PULUHAN RIBU STUDENT DEMO DI UITM SHAH ALAM


Ini bukan superimpose,ini benar-benar berlaka
puluhan ribu student UITM berdemo demi keadilan Buat Khalid Smarties...
heheehehheeheh

14 comments:

Anonymous said...

Gerunnya tengok Student Power... eh, silap Mahasewel's Power....

Anonymous said...

Gerunnn aku tengok...!

khalid Syiah laknat said...

Uiiii...ramainya.. dah bleh isytihar perintah bekurung nih..

Anonymous said...

Adoi.. kecut perut aku. Habis lah UMNO.. habislah UMNO.

Anonymous said...

yang ramai2 tu demo lah tu? ingatkan ada orang jual durian.

Anonymous said...

udah udahlah h jadi bengong tu pi belajor banggakan negara dgn jalan yg lebih bermaruah dari menjadi pencacai...kalau lah aku jadi councelor buang aja student2 bengong...kalau bukaan kerana kjaan sekarng hangpa ingat ada ke uitm utk hangpa belajor? cuba guna otak bukan pungkok...menyedihkan ..aku lom jumpa kolej swasta bangsa cina yg berdemo dlm kampus depa....kalau ada tolong habaq mai

Anonymous said...

DEMO APANYA??? YANG DATANG PUN 20-30 EKOR BERUK NAK SUPPORT MORAL BAPAK SI BERUK YANG KENA GANTUNG 3 SEMESTER.... PATUTNYA BUANG TERUS JER BERUK K.ISMAT NI...DIA DUK DALAM UITM PUN BUKAN NAK BELAJAR...BUANG MASA JER LAYAN SI BERUK SEKOR NI..

Anonymous said...

apsal ramai sangat nih....perghh...dasat weii...mesti khalid kembang lubang idung dia ada orang support...hua..hua...hua...

Anonymous said...

GEMPAQ YG BODOH....

Anonymous said...

Semua muka2 below 2.40 CGPA... Yg score2 takda masa nak join benda2 takda pekdah mcm nih.. Apa la anak bangsa ku.. Ramai yg mangkok walaupun telah dibg mcm2 utk mempertingkatkan diri...

Anonymous said...

Aku confirm yang demo tu mesti budak-budak exstand subjek atau yang drop subject atau yang dah repeat paper 2 kali atau yang cgpa bawah 2 points......sebab tu mereka tak boleh fikir , akibat dari tindakan mereka !!! nak tunjuk hero konon !!!! from exitm 1984/85,delima 6515 , dbs

eXception said...

Salam... Bro mohon untuk masukkan blog ini ke dalam bloglist Bro... http://www.cywarputrajaya.com
Ini blog baru aku, blog lama akan ditutup berikutan masalah kerenah birokrasi dengan Google... Mohon untuk remove blog http://exception2008.blogspot.com/ dari bloglist (jika ada)

Tukang Komen said...

Fulamak! Tak sangka semangat bebudak ni begitu hebat. Puluhan ribu keluaq sebab berok jantan. Ada student kata polis FRU datang 100 lori. Abislah Umeno.

Anonymous said...

hahaha, lagi ramai orang tgk wak jawa jual obat kluat kat chow kit road dari sewel2 yg nak bela beruk yg kene gantung 3 sem