Thursday, October 25, 2012

KAMERA AES-BN PASTI MENANG 2/3 MAJORITI PRU13....


percaya atau tidak
Kamera AES ini pasti akan membantu jentera UMNO/BN untuk menang Pada PRU13
Dikhabarkan dengan memasang Kamera AES di Selangor
BN Selangor akan dapat 2/3 Majoriti Kali ini...
hehehehehehe

"Terima Kasih" AES....

6 comments:

AFTERDARK said...

Pendapat peribadi saya mengenai AES didalam artikel bertajuk 'GPS VS AES' di sini:-

http://afterdarkwrites.blogspot.com/2012/10/gps-versus-aes.html

Durio Ziberthinus said...

Apa kejadahnya yang ko merepek ni labu! Apa lak BN akan menang. Inilah bola tanggung yg BN sediakan untuk Pakhatan Rakyat menang dan seterusnya mentadbir negara. Lepas tu PR akan teruskan AES pasal AES nih mesin duit yg boleh difaraidkan utk kroni-kroni diaorang. Maklumlah belajar dari BN. So.. undilah PR kalau tak suka AES.

Kelab Puteri UMNO Mahu Lingkupkan UMNO said...


Muhyiddin Dan Puteri UMNO Mahu Najib BERUNDUR... Kenapa?

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~


Tapi yang terpenting... Pemuda dan Puteri UMNO yang kononnya barisan pelapis kepada UMNO tetap BODOH... Tetap TOLOL.. Itu yang pasti..

Disebabkan KEBULUR sangat nak berjuang untuk UMNO, Pemuda dan Puteri UMNO sanggup menipu dan memperbodohkan diri sendiri untuk sama2 menipu dan memperbodohkan orang2 tua kat kampung, saudara dan adik2 mereka... Jika Pemuda dan Puteri UMNO tidak boleh menggunakan akal dengan bijak, kenapa tak jadi LEMBU saja?


Jika Pemuda dan Puteri UMNO memilih untuk jadi LEMBU,...... Ahli2 UMNO yang sedang aktif atau hanya menjadi pemerhati di laman2 blog ini tetap akan membuat undi protes pada PRU akan datang... Walau apa jua alasannya, mereka tetap akan mengundi Pakatan Rakyat tanpa perlu berdolak dalik... Ini telah dibuktikan oleh Pemimpin2 UMNO sendiri perkara itu akan terjadi... Sabotaj calon UMNO secara total untuk kuburkan parti itu..


Janji Ditepati - Pemuda Dan Puteri UMNO 'Budak Tolol' Dan 'Sampah Parti'

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

~ BUKTI 5 ~

~ BUKTI 6 ~


(( edit, copy & paste Page FB Kump. Generasi Baru keluar UMNO ))

Anonymous said...

Insya Allah BN menang dan AES juga tetap dilaksanakan. Jangai gadai keselamatan dan undang-undang semata-mata mendenagr ugutan dan suara2 rakyat yang bodoh, bebal dan samseng di jalan raya ini.

Biarlah kalah bermaruah dr menang ibarat jadi pelacor yang hina. Tahap kebebalan rakyat negara ini terhadao undang-undang sudah ke tahap mengugut undi. Biarkanlah semoga Allah memenangkan pemerintah yang bertanggungjawab untuk rakyat.. bukan mengula2kan dan membiarkan rakyat seronok dl kebodohan!

Anonymous said...

AKU PELIK LA MACAMANA NAJIB BOLEH BUAT BENDA NI..TOLONG LA FIKIR BALIK ...

umno totok 98 said...

Aku dok tunggu gak ni bila gamaknya rafizi and the gang nak start mengekori kenderaan Kong Cho Ha dan Solah gila kuasa tak mau pencen tu, tengok diaorang ni patuhi had kelajuan tak??? cakap senangla, kalau boleh minta jpj dan pdrm keluarkan statistik senarai bayaran saman yg dibayar oleh kakitangan pdrm dan jpj, ada berani ke???