Wednesday, January 16, 2013

APA JASA IRMOHIZAM SAMPAI DAPAT DATO?


Aku tak paham apa jasa mamat ni kat selangor sampai di kurniakan Dato?
Mamat yang baru menang Presiden Majlis Belia Selangor ni dikhabarkan akan bertanding jawatan Timbalan Presiden MBM...

Mamat ni mmg aku slalu nampak kat program PM...
Aku dengar dia cakap dia ni penulis Ucapan PM..Betul ke?Pejabat PM boleh comfirmkan tak?
Umur baru berapa dah dapat Dato,nak tau gak Jasa apa dia buat kat selangor nie...
Jasa untuk belia? kelakar...Elit sangat dia nie...

Nak kata Ketua Pemuda UMNO Bahagian pun tak,hope ada somebody leh habaq kat aku apa jasa dia. teringin nak tau..takut dia jual nama "pegawai khas" PM untuk jawatan tertentu...



8 comments:

Anonymous said...

kalau tak silap dulu dia ni p.a bekas pengerusi mara rasanya tahun 2000 kot. pernah la telefon dan nak jumpa dia berkaitan program mara. hampeh... eksyen nak mampuih. golongan mcm ni yg buat org marah kat umno. sombong bongkak tak tau jaga nama baik boss. tu pun kalau tak silap la

KAMUNTING CENTRAL said...

Salam Bro... Hebat Blog Bro... Mohon dapat dipautkan blog teman http://kamuntingcentral.blogspot.com ke blog bro.. Terima Kasehhhh Bro....

Anonymous said...

allah bagi rupa dan riak muka ada sbb bro aku nak jumpa sangat haprak mcm ni , kita bukan hebat atau rasa hebat tak betul kita hentam . aku pernah hentam mentri depan2 sbb statement dia dlm surat kabar tak sama bila kita jumpa , yg berkuasa dlm sme waktu tu cina bukan cina tu kerja di bank,,,,,,,,,,,,,,sampai skrg mentri tu tak mau jumpa .tapi dia ni ckp hebat sampai le ni . berbank2 aku gi jumpa exem bank kata gah for overseas trade -3 jam ckp last skali officer tu taktau apa . aku kepej dato najib nak jumpa tak dapt . salam dato najib one day i would like to meet you in person Am no boday tapi sya manusia yg sama sprti kamu hidup then mati .

Harimau kumbang said...

Dia ni budak UIA.Dulu sibuk edar borang utk jd ahli parti mata dajal kat kampus.Ce..ce...risik dgn bebudak sezaman dgn nya di UIA,tentu dpt cerita menarik.
Ni semua golongan isi temolok...muka tembok.
Kutuk UMNO bukan main lg tp...

Anonymous said...

dia disupport oleh bapak mertua dia, dato sumadi, bekas proxy khir toyo

Anonymous said...

Umur baru 37 tahun, tapi dato imorhizam ne hari-hari mesti dapat tempat dalam suratkabar apa keunikan dan keistimewaan dia? nampak biasa je.gimik banyak

Anonymous said...

biasa je. dulu die pernah ajar aku subjek masa blaja law kt uitm shah alam dulu. political science xsilap aku. ke die pernah amik alih kelas jurisprudence. apa2 pun berdasarkan pemerhatian aku..die terlalu banyak cerita pasal politik..kipas diri sendiri macam2..kalau betul xpe..tp cara die cerita seolah2 mcm orang politik yg hebat & banyak perjuangan..padahal aku tengok xda apa2 pn yg die sumbangkan.mcm ahmad maslan kot die ni.

Anonymous said...

Budak bantut ni memang hidup menempek kat orang je. Substance memang takde langsung tapi skill mengampu tinggi. Orang macam ni memang kompem hidup dalam umno. Kalau org kuala selangor nak tebus kesilapan pun ..masa pilihanraya nantilah. Umno ni pun dah bangkrap peminpin. Kalau yang tinggal puak2 macam si katik ni ..kita fatihah jelah parti umno ni ..