Thursday, January 17, 2013

BELIA TAK PERLU PEMIMPIN YANG ELIT KOPORAT KEPARAT

Datuk Irmohizam

Mana Janji Rumah Belia 1Bilion???


Belia Secara dasarnya lebih cenderung memilih pemimpin yang memahami jiwa mereka..
terus terang aku katakan,aku akan lawan manusia yang menjadikan platform belia sebagai loncatan politik peribadi semata-mata..Jangan sekali-kali mereka yang berkenaan cuba membaruakan Platform belia demi kepentingan politik sempit..

Jangan kerap sangat Jual Nama PM semata-mata nak pengaruhi orang untuk undi
Silap-silap PM pun tak kenal kau beb..
harap sangat Pejabat Perdana Menteri ambil serius hal jual nama PM untuk kepentingan peribadi..

Kepada Dato Irmohizam,kalau betul PM lantik hang jadi Pegawai Khas, better hang bantu PM menangkan balik UMNO/BN.. yang hang dok kalut kacau NGO mesra kerajaan ni buat apa?
apa dah takde keje ke kat Pejabat PM tu nak buat? atau hang kerja untuk diri sendiri? hehehehehhe

Hang sekarang pun sibuk duk lobi nak jadi Calon Parlimen Kuala Selangor,better buat kerja tarik sokongan pengundi,sebab aku dengar pun,belia kuala selangor pun tak suka kat hang..elok hang g jumpa geng2 belia sana..tarik sokongan balik..bukan buat duk kerja kalut pecah belahkan NGO mesra kerajaan..



2 comments:

Budak Conan said...

Bro, mohon masukkan dlm bloglist :)

http://budakconan.blogspot.com/

Anonymous said...

sudahlah 3 3 muka lanun apa dia org ni fikir hidup sampai bila ?? kuasa sampai mana , najib pun berhenti aku nak sangat jumpa 3 melaun ni Any one of u read this msg respond back i will come and meet - kubur amat menakutkan jika berdosa DAN kubor juga amat menyenangkan jika mati dlm iman - RASUAH najis amat berat hukum allah