Tuesday, April 9, 2013

Awas!!! Geng Perompak/Pecah Rumah Di Area Klang-Setia Alam, Sunway Dan Kawasan Sekitarnya




Modus Operandi Geng bermotosikal ini melakukan kegiatan diawal waktu pagi(masih gelap), target barangan ringan seperti Accesories Kereta , Smart Tag, Cermin Mata, Kasut dan lain-lain.

Hati-hati sebelum diorang buat kerja , diorang akan lock gate/slider pintu rumah dengan dawai, supaya kalau owner sedar dan dapat tau pun perompak ni dapat sempat lari sebab owner terkunci kat dalam, ade sesetengah rumah diorang terus mangga gate/sliding door.

Rompakan Di Setia Alam Shah Alam 5/4/2013 6:10AM
Kerugian semua mencecah 11 ribu ringgit. ( Kerosakan / Kecurian )
Minta Kerjasama Anda Semua Sebarkan , Supaya semua berjaga2
mereka sedang active area klang, shah alam.

Jika ada suspek yang anda kenali minta berhubung dengan pihak berkuasa agar kegiatan mereka dapat ditangani dengan segera.

Information Terkini Terima Kasih Yang Memberi Maklumat

5 comments:

Anonymous said...

suruh belajo bodoo....

dah beso nyusahkan org...

kalau masok taman aku...silapp beso la bebb...

pecahh pala kau kene pelangkong dgn aku nnt...

Anonymous said...

gate pun tak kunci....

Anonymous said...

gate pun selak camtu jeee

Anonymous said...

gate selak camtu je?

Anonymous said...

Visit Freemalaysiakini2.com No subscription needed.