Tuesday, April 2, 2013

FAKTA!! PROJEK LEBUHRAYA "RAKYAT" KELANTAN HAMPIR SIAP SEPENUHNYAFasa Akhir

Kalau Diikutkan Perkembangan dari Gambar diatas, aku nampak Fasa Terakhir untuk menyiapkan Lebuhraya Rakyat ini semakin hampir,aku dimaklumkan Projek Lebuhraya Rakyat ini sudah 87.53% Siap..

Kepada Rakyat Kelantan,Jangan Risau Lebuhraya yang sedang giat dibina ini tidak akan dikenakan Tol kerana Kerajaan Negeri Melalui Tok Guru Nik Aziz sudah mengutip sumbangan dan derma Lebih awal..

Apapun,Tahniah Pada Nik Aziz dan Husam Musa Kerana Akhirnya Berjaya membuktikan bahawa PAS Kelantan Mampu Laksanakan Projek "MEGA"...

Tahniah Husamg Janapari!

5 comments:

Anonymous said...

hahaha.... mcm gotong royong pembersihan tahi lembu. Inilah akibat bila org yg bukan ahli dibiarkan berlagak. Jahil atau bengong bila ilmu ada tapi tidak diamal, inilah jadinya.

Anonymous said...

senang lah balik kapong raya posa ni nanti, tak payah bawa roti kerana tak ada dah jem, hahahaha!!!!

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

Anonymous said...

Celako mu. Mu perli ambo ko.Mu tengoklah nanti kalu ambo mene PRU13 sok..jange kato lebuhrayo, railwayrayo pun aku buak tau. Le ni pitih tak dok wei. Cukup buak bayar roadtax keta alphard ambo ja.Malu nak kecek wei oi..itu orghe ambo tampal lube jalan dengan tahi lembu tu.

Anonymous said...

cepat rakyat kelantan pergi menderma... sahut seruan pemimpin2 pas yg mempunyai kepakaran utk membangunkan negeri kelantan..
derma banyak2... dah dikira baru dapat 5 ribu, masih dperlukan wang sebanyak 1 bilion ringgit malaysia..

kah..kahhhh..kahhhhhhhhhhhh.. mantop.. idea pemimpin2 pas ni..
takebeerrrr...