Thursday, May 9, 2013

APA GUNA MENANG TAPI TAKDE KUASA???


Menang dah la satu seat di Penang,Tak dapat jawatan Exco
Menang 15 kerusi lebih 1 dari PKR di Selangor pun Still tak dapat Seat Menteri Besar
apa punya celaka PAS nie heheheh

6 comments:

Anonymous said...

Hapuskan SRJK(C)..

Anonymous said...

Dia doakn kecelekaan kpd UMNO. Di amin oleh ramai penyokong. Last2...di kelantan PAS kehilangan bbrp kerusi dun dan parlimen, dikedah, hilang negeri terus. Kt penang xdpt jawatan dlm exco. Kt selangor...MB pn xdpt wlaupn bnyk kerusi dimenangi. Mungkin kt terenggau ade le lebih kerusi...tp masih xdpt tewaskn BN. Soo.....Biggest loser...adalah PAS. But as always, akan ada dlm khutbah2 jumaat diselangor, khatib akan puji2 dan spin kata org makin ramai sokong PAS. PAS tidak perlukn jawatan MB, yg PAS perlu adalah kebebasan berceramah sana sini kt masjid/surau. Mmg le...cmne pn kuliah agama...mesti nk selitkn hal maki org, fitnah sana sini.

Anonymous said...

Malukan islam je,dh lah gunakan nama islam,kalah pulak tu,dah kalah pastu kena buli la pulak dgn kafir harbi,jadah btol.

Anonymous said...

PAS dah melepas

Anonymous said...

Aku rsa trkilan smasa kt kuala ketil..setiap jumaat selepas subuh ada tazkirah..tp dlm tazkirah tu ada plak d selitkan politik.. ape ke halnya ni.. kn dh bgtau masjid/surau xleh diadakan hal2 politik.. lg 1 kes plak 2 hari sbelum mngundi..ustaz yg sama bg khutbah jumaat..pn sama jgk diselitkan politik..kn bgus kalu teks khutbah jumaat mngajak org2 islam bersatu..bersunguh2 btui khatib tu brkhutbah..dh mcm ceramah politik pun ada..kita patutnya nak mnyatu padukan islam,bukan nk memecah blahkan islam.. yg peliknya ajk masjid buat x
tau je..harap lpas ni dh xde la ceramah politik dlm msjid/surau kt kdah..

-hatipanas-

Abdillah said...

Sudah2 lah PAS, Jangan lah hanya jadi tukang usung bendera DAP saja kesana kemari... Berbalik kepada PAS yg dulu, yang melambangkan satu parti yang dibarisi oleh orang2 berilmu yang disegani. Mempunyai penyokong yang menghormati satu sama lain. Marilah kita maafkan kekhilafan diri kita hari ini dan kita juga maafkan saudara2 kita hari esok. Subhanallah.... mudah2an..