Tuesday, May 14, 2013

GANDINGAN MANTAP PDRM!! HARAP MENTERI KDN PUN MANTAP!

KETUA POLIS NEGARA

TIMBALAN KETUA POLIS NEGARA

10 comments:

Anonymous said...

Saya sangat gembira dan senang hati dengan perlantikan kedua-dua individu ini!!!
Yayyy~~!!
Kepada Bekas Ketua Polis yang akan bersara wajib secara rasmi pada Jumaat ini, diucapkan jutaan terima kasih di atas khidmat dan perkhidmatan tuan. Jasamu dikenang.

BiG

Anonymous said...

Terbaik...alhamdullillah...mdh mdhn PDRM dilindungi Allah...amin...Aq harap KDN bukan kerismudin ckmm...keris putera xper...hehehe...

DNA Media Network said...

Terbaik harap KDN ambil Rahim Noor senator untuk lantikan Menteri KDN
..bary NGAM!

Anonymous said...

Gandingan Terbaik.. Tarik Tan si rahim noor Senator untuk lantikan
Menteri Dalam Negeri. NGAM! 1malaysia

Anonymous said...

Both of them looks very strict. Harap dapat pertahankan kedaulatan undang-undang negara dengan sepenuhnya. Jgn peduli populariti dan tekanan politik. Rakyat mahu hidup selamat,aman,kemakmuran. InsyaAllah kalau tak dunia, di akhirat Allah akan balas jasa tuan-tuan dalam memikul amanah berat mempertahankan negara.

Anonymous said...

tahniah atas perlantikan kedua-dua individu ini memang tepat sekali, semoga mereka dapat berkhidmat dengan cemerlang menjaga keselamatan negara. rakyat sentiasa di belakang pasukan keselamatan.

Kepada bekas Ketua Polis Negara selamat bersara diucapkan jutaan terima kasih di atas perkhidmatan yang cemerlang. Jasa Tuan akan dikenang.

Harapan rakyat akan mendapat Menteri KDN yang tegas dan berani dalam menlaksanakan tanggungjawab dan jangan campuri urusan polis dalam hal menjaga keselamatan.

Anonymous said...

Sangat di alu-alukan dan di harap mereka berdua tidak bertukar wajah.Diharap juga mereka tidak di tekan utk mengikut telunjuk si lembut,tak kiralah Hishamuddin atau Najib sendiri.Biar TS Khalid,kejar pengkhianat sampai dapat ,macam dia kejar kami di zaman reformasi dulu,begitu juga dgn Dt Bakri Zimin cekup pengkhianat macam dia cekup al Jubori di tengah jalan.Kalau lembut macam KP yg lalu, puak mata sepet akan jadi cacing naik ke mata,mereka dah galak hadhir perhimpunan haram sekarang ,sebab ok je tak kena belantan FRU.

Anonymous said...

Lantik bekas Jen. yg handle kes Al - Maunah tu...jd. MKDN

Anonymous said...


Bila lagi belantan2 nak keluarkan bunyi meraung2...boleh disediakan satu full team buat recording....mungkin ada ilmu pengetahuan atau penemuan ilmiah yang baru chontohnya : kesan rangsangan lolongan terhadap tidak balas optic manusia..atau ntah apa2 lagi lah...

Kepada Bapak2 polis bantai lah mereka dengan belantan2 mana2 yang degil tak nak bersurai tu atau tembak dengan 10,000 butir telor kemurok siap kena dahi Nuar Jubo....Tak payah pakai air kimia, buang duit je...

Kalau setuju mekanisma berikut dipatuhi: (1) infra asas diciptakan grenade launcher berlaras. Telur kemurok akan load sama seperti RPG.(2)Directional target : Keluasan kawasan demonstrasi diperolehi dan di buat zone bagi mendapatkan impact semasa shelling yang dibuat sechara SHOT GUN dalam golf.
(3) Damage : tiada yg berbentuk fizikal atau harta benda kechuali "disturbing the sense". (4) Cost is dirt cheap !

Once done... phewwww ..what a great day today..can go u tube too...

Anonymous said...


Bila lagi belantan2 nak keluarkan bunyi meraung2...boleh disediakan satu full team buat recording....mungkin ada ilmu pengetahuan atau penemuan ilmiah yang baru chontohnya : kesan rangsangan lolongan terhadap tidak balas optic manusia..atau ntah apa2 lagi lah...

Kepada Bapak2 polis bantai lah mereka dengan belantan2 mana2 yang degil tak nak bersurai tu atau tembak dengan 10,000 butir telor kemurok siap kena dahi Nuar Jubo....Tak payah pakai air kimia, buang duit je...

Kalau setuju mekanisma berikut dipatuhi: (1) infra asas diciptakan grenade launcher berlaras. Telur kemurok akan load sama seperti RPG.(2)Directional target : Keluasan kawasan demonstrasi diperolehi dan di buat zone bagi mendapatkan impact semasa shelling yang dibuat sechara SHOT GUN dalam golf.
(3) Damage : tiada yg berbentuk fizikal atau harta benda kechuali "disturbing the sense". (4) Cost is dirt cheap !

Once done... phewwww ..what a great day today..can go u tube too...