Saturday, June 22, 2013

TERKINI-GILIRAN KHALID ISMATH DITAHAN PDRM


Khalid Ismath ditahan sebentar tadi dan kini berada di IPD Kajang
Tahniah PDRM!!

9 comments:

tobeng said...

Catch & release.Lepas tangkap,ambil keterangan,lepas balik.Budak syiah jahil murakab ni apa dia kisah,lagi selalu kena tahan polis lagi glamor dia,awek2 syiah tangkap respek,tangkap cintan,boleh nikah mutaah tukar2 pasangan.Yeehaa..

Anonymous said...

Tangkap jamin, tangkap jamin..kalau ada ISA da abis cite, Dingpura lebih kaya lebih maju lebih bersih lebih kuat tenteranya, lebih dari malaysia masih kekalkan ISA..d sini ISA da mansuhkan..Najib ni bijak ke atau sebaliknya, Dia PM atau Nuar yg PM, kenapa dia ikut telunjuk Nuar..desak apa pun Najib akan ikut, Najib ni elok lepaskan jawatan bagi kat Nuar aja, kita org sure sokong! Dari Najib buat semua org sakit hati, lemah semangat..

Anonymous said...

Jangan lupa ia esok lepas balik. Macam yang dulu-dulu...rakyat dah bosan la dengan tangkap lepas ni. Nanti rakyat akan bertindak sendiri pula

Anonymous said...

Aik,,, polis dah dapat bos-bos baru pun dok camtu gak. Agaknyer nak pistol baru, balai baru, rumah qrtrs kena besar skit. Common polis, kitarang respect sama lu jgn buat cam ni. A is penyangak2 tu masih dok kat luar lagi sampai bila nak selesai. Tolong lah ...

Anonymous said...

baru kamu tahu betapa pentingnya ISA. ttp bagi yg dah lama ingin supaya malaysia hilang dri peta dunia, mereka mmg ingin memastikan ISA d mansuhkan.

Anonymous said...

POLIS PATUT SIMPAN LOCKUP LAMA SIKIT.......BARU ADA FEEL !
TANGKAP LEPAS, TANGKAP LEPAS...where got meaning ?

Anonymous said...

Hanya Mr Lee Kuan Yew Dan Aaron Sharon yg mampu menyatukan cina komunis singapura dan yahudi laknatullah israelian . Melayu hanya cantas memcantas dan berpecah belah masih gagal menyatukan melayu semenanjung....kasihan bangsaku masih dlm zon selesa seperti. Parasit yg menumpang di pohon yg besar dan reput masih ada sukar utk berubah.

Anonymous said...

KHALID ISMATH SYIAH TU WAJAR DIHUKUM SULA JE.. KALU DIBIARKAN NANTI BERTAMBAH BIAKLAH KETURUNAN AJARAN SESAT SHIAH..
INILAH CONTOH ANAK-ANAK PAS, KONONYA ISLAM TAPI PENGIKUT AJARAN SESAT,. BAHAYA SHIAH.. ZAHIR MUKMIN HATI KAFIR.
JIKA KERISTIAN JELAS KEKAFIRANNYA, SYIAH PULA RAMAI USTAZ PAS TERTIPU DAN TERUS TERTIPU KERANA MEREKA PANDAI BERTAQIAH..

Anonymous said...

Sabar,Polis buat kerja ikut undang undang.Depa tangkap dulu ambil statement,lepas dengan jaminan baru charge dalam Makhamah.Kita hidup dalam dunia bertamadun dan ikut peraturan.Jika ambil tindakan buta tuli,Kjaan kena kutuk juga.Bukan senang untuk mendakwa sasaorang itu dan kalau ada ISA pun ,kesalahan yang budak bangang ni lakukan tidak setimpal dengan sebab sebab tahanan diperlukan.Kita mesti faham betul betul asas perundangan mengenai ISA dan Undang Undang yeng menggantikannya.Kalau kurang memahaminya maka keluarlah komen komen saperti di atas.Untuk anon 7.35,Diharap hentikanlah mengagong agongkan negara di selatan tu,hidup rakyatnya tidaklah seindah yang sdr nyatakan,senantiasa dalam kebimbangan dan terlalu security conscious terutama hidup masa depan.Diakui memang mereka mempunyai peralatan tentera yang canggih,tapi War is won by the foot soldiers who managed to capture ground.Ground Forces dia orang tidaklah sekuat yang sdr laungkan.They were not tested dan 3/4 daripada mereka adalah Reservists.Saya amat yakin jika benar berlaku peperangan,ATM kita akan lebih berwibawa daripada mereka.