Monday, July 1, 2013

Hot!!! Mustapa Ali Smash Azmin Ali


SHAH ALAM – Pas mendakwa PKR Terengganu “tidak faham” apabila mengeluarkan kenyataan untuk mengetengahkan calon daripada parti itu pada PRK di Dun Kuala Besut ekoran kematian penyandangnya Rabu lalu.

Setiausaha Agungnya, Datuk Mustafa Ali berkata, sebenarnya isu PKR mahu meletakkan calonnya bertanding di kerusi itu tidak sepatutnya timbul.

Lazimnya ujar Mustafa, kerusi yang berlaku kekosongan perlu diserahkan kepada parti yang bertanding di kerusi itu pada PRU.

“Kita lihat dia tak serius dalam memberi kenyataan tersebut. Sebenarnya soal itu tidak berbangkit, isu nak meletakkan calon tersebut.

“Dia tak faham tentang kerusi tersebut,” katanya pada Sinar Harian Online.

Kelmarin, Pengerusi PKR Terengganu, Azan Ismail berkata, PKR mempunyai calon berpotensi untuk bertanding di kawasan tersebut yang sebelum ini ditandingi calon Pas, Napisah Ismail.

“Saya yakin Pas akan pertimbangkan calon daripada PKR. Bagi memperbaiki kedudukan di Terengganu, adalah baik Pas beri pertimbangan calon PKR di situ,” katanya.

Timbalan Presiden PKR, Mohamed Azmin Ali semalam berkata, kerusi Kuala Besut pernah dimenangi oleh PKR pada tahun 1999.

Di sebalik kesediaan PKR itu, Pas dari segenap negeri tampil dengan kenyataan sudah siap sedia untuk menggempur kubu BN itu.

Kerusi Dun Kuala Besut diisytiharkan kosong selepas penyandangnya Dr A Rahman Mokhtar dari BN meninggal dunia, 26 Jun lalu akibat kanser paru-paru.

Mengulas lanjut, Mustafa yakin Pas di peringkat negeri telah mempunyai calon yang berkelayakan untuk diletakkan di kerusi Dun Kuala Besut pada PRK akan datang sekali gus menewaskan calon BN.

Bagaimanapun, tambahnya, memandangkan tarikh PRK belum ditetapkan, Pas Pusat masih belum meminta sebarang senarai nama untuk melakukan proses pilihan calon.

“Negeri yang akan cadangkan calon, saya yakin mereka sudah ada nama calon, nanti Pusat akan tapis dan tentukan.

“Setakat ini, negeri pun belum hantar lagi kepada Pas Pusat,” katanya.

6 comments:

Anonymous said...

Hari ini pakai spenda warna apa stopa?

Anonymous said...

Ptuuuiiiii lah Mustafa Ali.

Ko memang hero. Bila Azmin minta nak letak calon PKR ... wah bukan main lantang lagi ko. Sebab Azmin Ali tu melayu macam ko juga.

Ko memang hero, tapi hero blue video lah. Bila si cina kafir Lim Guan Eng cadangkan Pas boikot PRK Kuala Besut ... ko dengan penuh sopan santun kata akan dirujuk dan diputuskan dalam mesyuarat Majlis Presiden Pakatan Rakyat. Sebab Lim Guan Eng tu cina.

Deiiii Mustafa Ali. Selepas aku tengok video sex ko itu hari, pastu ko tak ngaku pulak. Aku menyampah bila nengok muka ko. Ini kali bila ko berani balun Azmin Ali kerana dia melayu, tapi dengan Lim Guan Eng ko menikus kerana dia cina ... bukan kata nengok muka ko, dengor orang sebut nama ko pun aku nak termuntah keluar hijau.

Aku orang yang berjiwa Umno yang boleh terima parti Pas tapi bukan kerana adanya Kau, Hadi Awang dan Nik Aziz.

Hj Ariffin

Anonymous said...

Spender lwn aiskrim...

Anonymous said...

Dua dua sama..sorang smash kat hotel..sorang smash kat tandas!

Anonymous said...

Ya ke..kah..kah..kah. itulah pemimpin yg jujur dan bersih dn anti rasuah...

Anonymous said...

Yang pastinya...dua-dua melayu... bikin panazzzz.....