Friday, July 12, 2013

PEMINAT NURUL IZZAH MAKAN BABI KETIKA BERBUKA


PASANGAN PELACOR BODOH NI GAMPANG
SIAP LETAK LOGO HALAL

8 comments:

Anonymous said...

peghangai macam babi buat kerja pun macam babi anak haram nih. JAKIM ka Majlis Ugama Islam Negeri ka, kena sghodok dengan babi-babi ni semua. hancoq semua, SKMM dengan Polis dok gelak ketawa biaq mnatang babi ni maharajalela mainkan Ugma Islam.

Anonymous said...

dah namanya pun dia keturunan babi, maka begitulah perangainya mcm babi..apa nak kesahkan...jgn ambik pot sigila babini..

Anonymous said...

Dasar cina perangai mcm babi..mcm ni la jadi nya..ada PAS PKR amik peduli hal2 mcm ni..klu x menguntungkan politik, mereka akan pandang sebelah mata jer..apa kata DAPig yangPAS kata dah semakin memahami Islam....??? SKMM, KDN, dan lain2 agensi kena ambil perhatian hal2 mcm ni..sampai bila kita nak berdiam diri Islam dihina sehingga begini rupa..mereka dah berlagak besar kepala dan tak hormatkan Umat Melayu Islam lagi dah... kerajaan kena tegas..jgn tido jer kerjanya...amik tindakan sewajarnya sebelum orang ramai yang amik tindakkan sendiri...

Anonymous said...

Kurang ajar betul - macam manalah pemimpin wanita Islam, anak Anwar boleh berkawan dengan CINABINATANG LUCAH seperti ini yang amat-benci-Melayu/Islam macam ini! Aku hairan, si CINABINATANG ini kalau nak bebas mutlak, baik sentiasa jalan telanjang terus kat Singapura tu - jangan haraplah mereka akan berani buat begitu mahupun hina ugama lain di sana!

Bah. pertama:

Tak lama lagi bakallah BUMIPUTERA Melayu/Islam di bumi pusaka Tanah Melayu ini mengalami nasib yang sama seperti BUMIPUTERA MELAYU/ISLAM Singapura/Israel, terutamanya dari PENGGANAS Kristian Zionis yang disyaki menguasai DAP/PKR, termasuklah disyaki si CINABINATANG lucah ini, yang ditaja Barat-Israel (fahaman evangelis Kristian Zionis ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-MI6-Mossad-NATO - untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, termasuk Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas)!

Lihat di http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130710/po_02/Kor-Ming-persoal-mengapa-tanah-rizab-Melayu-tidak-diliberalisasikan, Kor Ming persoal mengapa tanah rizab Melayu tidak diliberalisasikan, ARKIB : 10/07/2013:

KUALA LUMPUR 9 Julai - Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming melontarkan persoalan mengapa kerajaan tidak melaksanakan liberalisasi ke atas tanah rizab Melayu walaupun dibenarkan Majlis Tanah Tenaga bagi tujuan pembangunan….

Dan di http://www.utusan.com.my/utusan/Politik/20130711/po_04/Ismail-Sabri-kecewa-sikap-Guan-Eng, Ismail Sabri kecewa sikap Guan Eng, Oleh MOHD. ASRON MUSTAPHA

KUALA LUMPUR 10 Julai - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani mendesak Kerajaan DAP Pulau Pinang agar lebih sensitif dan menangani segera isu pengaliran najis babi ke kawasan tanaman padi di Kampung Selamat, Tasek Gelugor.

……Baru-baru ini, Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP) melahirkan kekesalan dengan kegagalan kerajaan DAP Pulau Pinang menyelesaikan kes pencemaran najis babi di Kampung Selamat sehingga menyebabkan 500 pesawah terpaksa menanggung kerugian.

Selain Kampung Selamat, Kampung Pantai Acheh di Balik Pulau juga menerima nasib sama apabila najis babi mencemarkan laut di kawasan berdekatan sehingga memberikan kesan kepada ekosistem hidupan di kawasan berkenaan dan hal serupa menimpa Kampung Jawi…..

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

Anonymous said...

Bah. Kedua:

Ini semua adalah strategi DAJAL CINARASIS DAP untuk terus HALAU BUMIPUTERA Melayu, dan MERAMPAS kampung/tanah sawah dan kampung-kampung nelayan pusaka di P. Pinang, di bumi tercinta kita ini sebagai warisan dan korban berzaman (dari sebelum dijajah British lagi) nenek moyang BUMIPUTERA Melayu/Islam dan BUMIPUTERA lain!

Mana NGO-NGO Melayu/Islam - cepatlah buat laporan polis pasal DAP yang menindas orang Islam ini! Kenapalah penghinaan dan penindasan berterusan dari geng-geng SAMSENG/PENGGANAS macam geng kongsi gelap DAPigs/PKR kepada Islam dan umatnya di Malaysia, NEGARA ISLAM ini dibiarkan! Dan Kem. Pertanian dan Jabatan Perikanan mesti memberikan BANTUAN segera kepada kampung-kampung PUSAKA ini supaya pesawah dan nelayan Melayu/Islam tidak ada yang bungkus tilam dan menjual tanah kepada bukan Bumiputera - kerana ini yang si Bukan Bumiputera DAP/PKR mahu!

CinaRASIS DAP dah lama buat strategi ini - seorang Melayu/Islam jual tanah dah cukup, contohnya; lepas itu si CINADAJAL bina kilang di tengah sawah atau lepas sisa kilang ke sungai/laut, maka tanah sawah/kampung nelayan lain tercemar, dan makin ramailah orang kampung Melayu pun turut jual tanah sawah/tanah kampung nelayan - inilah yang berlaku di JURU, di Bukit Mertajam, sebuah kampung PUSAKA turun temurun, campuran sawah/nelayan Melayu/Islam yang dulu amat INDAH dan BESAR, sekarang dah HANCUR dan TERGADAI! Dan terus berlaku kepada kampung Melayu/Islam PUSAKA lain di P. Pinang, Selangor, Langkawi dan banyak lagi!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

MELAYUJATI said...

Tak payah ambil port le mereka ni, anak2 keturunan abu lahab zaman moden, sedangkan zaman Nabi dulu pun ramai penghina Islam ni, inikan pulak akhir zaman ni, cuma kita wajib tingkatkan iman dan taqwa.

Anonymous said...

JANGAN LAYAN je, JANGAN BERI PERHATIAN...Lantaklah dia orang nak mentekedarah apa pun...kalau buat blog macam dia, inilah yang mereka mahu...

Anonymous said...

lambat laun sijantan sibetina dpt hiv.. dah berpuluh beratus beribu kali lakukan sex bebas.. jika sibetina dah tua.. sijantan cari lain... betina dah lembik bonyokkk...