Saturday, August 31, 2013

KOMEN TEBRUKA UNTUK RAHMAN DAHLAN



Menteri Abdul rahman dahlan:
Anda sudah di jangkiti penyakit yang sedang merebak di kalangan menteri kabinet ah Jib Gor Gong.
Apa penyakit nya ? ENDLESS POSSIBILITIES aka 1M

kesan akibat 1M liberal enggage
terbukaan open sky blue ocean anglophile kelainan everyone can enter on
60 day voa international education hub high income nation dan terbaru
ENDLESS POSSIBILITIES dan kemasukkan 1,500,000 pekerja asing dari
bangladesh yang akan memberi tekanan kapada COLA dan amaneities rakyat
dan subsidy.

Saya hulur tangan ucap tahniah kapada management di kondo itu, dan terus kan dasar itu.

At least penghuni kondo ada maruah diri.Dengan maruah ,keselamatan dan kesejateraan anda dapat jaminan.

ENDLESS POSSIBILITIES memberi chek kosong kapada Ah Jib Gong.
maksud endless possibiilties:
1.Tiada sempadan
2.Tiada komitmen
3.Tiada undang undang
4.tiada sekatan.
5.tiada check and balance.
6.tiada accountability
7.tiada pengawasan.
8.tiada halangan
9.tiada panduan
10.tiada matlamat ,hanya cara saja.
dll.......
bolih di evolve kapada legalised anarchy dan social disorder dan civil disharmony........
tiada beza dengan PR .....sama aja...
Endless possibillties perlu di bendung,kerana lebih liberal dari liberal.
Atas keselamatan negara.
Selaku menteri 125 day wunderkinde, anda nak tunjuk anda buat kerja kapada Ah Jib Gor Gong ?
Kalau nak buat buat kerja, buat balas budi lah kapada orang Melayu, yang bagi umno 88 kersusi , ke anda dah lupa----akibat komfort zone menteri ?

Anda dah berapa tahun duduk par;limen, tak tau ke kesan orang benua afrika kapada social harmony rakyat malaysia, ? Tak ta baca punya menteri.
Jangan makan lemang lagi,nanti mabuk macam ah Jib Gor Gonghemsaj
Jangan bising lagi.Nak jadi hero, cakap lebih sikit di PAU nanti.

arjuna waspada
changkat lobak.

No comments: