Monday, August 12, 2013

MACAM MANA RAKYAT KELANTAN? BAPE JAM BALIK LEMBAH KLANG??

SEMENJAK ADA LEBUHRAYA RAKYAT NIE
PERJALANAN RAKYAT KELANTAN DARI KOTA BAHRU KE KUALA LUMPUR SEMPENA MUSIM PERAYAAN
HANYA MEMAKAN MASA 5 JAM SAHAJA...
HEHEHEHEHEH

PECAH KACA PECAH GELAS
PECAH TANAH ITULAH PAS

7 comments:

Anonymous said...

Nanti Husam seru jin ifrit suruh buat dlm masa semalam je. Apa la sgt jin ni,dgn syaitan pun Pas sanggup kawan utk lwn Umno.

Anonymous said...

nik Aziz bodoh...

Anonymous said...

KENYATAAN MEDIA
4 Julai 2013


Kami NGO Islam ingin menarik perhatin kerajaan dan juga masyarakat umum mengenai perlantikan Datuk Abdul Azeez Abdul Rahim sebagai Pengerusi baru Lembaga Tabung Haji oleh kerajaan. Kami berpendapat bahawa perlantikan beliau sebagai pengerusi Lembaga Tabung Haji, tidak menepati kriteria transformasi dan tidak bersifat transformatif seperti yang diwar-warkan oleh kerajaan selama ini.

Sebuah organisasi perniagaan yang mempunyai wawasan dan tujuan yang besar lagi murni serta mempunyai kaitan rapat dengan aspirasi kerajaan, Islam serta kaum Muslimin, ia sepatutnya dipengerusikan oleh seseorang yang mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang berkaitan serta memiliki latar belakang pentadbiran perniagaan serta kelulusan akademik yang tinggi. Selain dari memiliki kriteria tersebut, untuk mengurus suatu entiti perniagaan besar seperti Lembaga Tabung Haji dengan imej Islam pula, pengerusinya memerlukan reputasi yang tinggi dengan integriti dan sahsiyah yang tinggi juga.

Maka, kami berpendapat Datuk Abdul Azeez tidak mampu membawa imej tersebut dan tidak sesuai menjadi pengerusi kerana Lembaga Tabung Haji terlalu besar baginya serta mempunyai kaitan dengan imej dan identiti Islam pula. Oleh yang demikian kami meminta kerajaan menilai semula keputusan perlantikan Datuk Azeez tersebut dan segera mencari calon baru yang lebih kompeten dengan memiliki integriti dan sahsiyah yang tinggi yang justeru dapat memelihara imej kerajaan yang bersih lagi Islamik serta dapat membawa Lembaga Tabung Haji kepada tujuan asal penubuhannya dan dalam masa yang sama dapat menyelesaikan pelbagai masalah kronik yang sedang dihadapi oleh Lembaga Tabung Haji ini.
Ismail Mina b. Haji Ahmad
Presiden
Pertubuhan Muafakat Sejahtera Masyarakat Malaysia (MUAFAKAT)

Anonymous said...

tak payah bayar tol tapi rakyat kena bayar RM 11 billion. Bijok pala hotok mu

Rakyat News said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Kami ingin memohon jasa baik untuk link 'Rakyat News' dalam senarai blog pilihan di blog anda.

'Rakyat News' memaparkan info2 terkini merangkumi isu2 semasa dalam dan luar ngra, politik, hiburan, sukan, bisnes dll

Sekian. Terima Kasih

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Rakyat News.

Maaf Zahir dan Batin


RAKYAT NEWS

http://www.rakyatnews.my/

Anonymous said...

Hikhikhikhikhik....kecek molek weyyhh !!

Asal Bukan DAP (ABDAP) said...

anon august 12, 2:44pm

bodoh... nak temberang...agak2 la.. minta la ngok2 pi hantar memoredum ke JPM d Putrajaya... apa la punya samdol... mcm samsul ketot la... bodoh.. adakah patut luahkan di blog2 cni.. tak sekolah ke? tp bijak guna komputer...!!!!