Thursday, September 26, 2013

UMNO SUNTIK MATI USTAZ AZIZAN-,MACAI PAS


9 comments:

Anonymous said...

WOW ! Delusional, baru hidu gam agaknya pentaksub bangang tu.

Anonymous said...

Bongok...

Anonymous said...

kesiannya ...otak dah beku mamat ni...

Anonymous said...

Penyokong PAS tak lari dari fitnah dan hasad dengki. Tak percaya pada kada dan kadar agaknya.Busuknya hati bila mengeluarkan isi hati. Insaflah

Al fatihah pada arwah Ustaz Azizan

Anonymous said...

fitnah
fitnah
fitnah

dosa fitnah itu lebih besar dari membunuh

mnorkembalak said...

Saudara pengarang blog, jika benar sumber ini diperolehi dengan lengkap, apa yang ditunggu lagi laporkan kepada pihak berkuasa, supaya siasatan dapat dilakukan dan tindakan dapat dikenakan kepada pihak yang berkenaan

Anonymous said...

Lahanat mana pulak yang bodoh lagi bangang? Ini kerja RBA komunis!!! Pihak berkuasa perlu ambil tindakan untuk mencari lahanat ini kerana fitnah dan menghasut rakyat untuk membenci kerajaan dan warga perubatan kerajaan.

Anonymous said...

Kita minta dan harap sangat2 supaya pihak SKMM dan Polis buat siasatan. Ini bukan fitnah nampaknya sebab Malaun ini berani sebut kata dia dapat maklumat daripada setaf Hospital Sultanah Bahiah Alor Setar.

Kalau pihak kerajaan tak buat sesuatu besok2 orang takut nak masuk hospital kerajaan ATAU bila saja ada orang yang sakit tenat atau sakit tua atau orang yang tak sokong kerajaan mati semasa dalam rawatan maka public akan kata " doktor atau setaf hospital kerajaan cucuk ubat bagi depa mati cepat ".

Datok Najib dan Menteri Kesihatan kena ambil serius benda2 macam ini.

Mat Kedah

Anonymous said...

Beza Umno dengan Pas.

Bila orang besar Pas sakit, orang2 besar dari Umno berduyun2 datang menziarah dan bertanya khabar. Ada pula tu sanggup menawarkan segala bantuan yang diperlukan. Itu lah budaya orang Umno yang di tuduh KAFIR.

Bila orang besar Pas mati, orang2 besar dari Umno berduyun2 datang mengunjung sebagai penghormatan terakhir. Malah sanggup sama2 bersembahyang jenazah dengan ahli2 Pas. Malah sanggup mengiringi jenazah bersama2 dengan ahli Pas sampai ke kuburan. Itu lah budaya orang Umno yang di tuduh KAFIR.

Adakah orang2 besar dari Pas boleh dan mampu melakukan seperti apa yang telah dilakukan oleh orang2 besar dari Umno .... ???????

Kesimpulannya BEGITU LAH ALLAH JADIKAN PERBEZAAN DIANTARA ORANG UMNO YANG " KAFIR " DENGAN ORANG PAS YANG " ISLAM ". Mudahan2 memberikan keinsafan kepada kita yang sedang dalam perjalanan menemui Allah sebagai mana yang telah dilalui oleh Ustaz Azizan.

Semoga Allah swt mencucuri rahmat ke atas roh Ustaz Azizan dan menempatkan roh beliau di dalam syurga bersama2 dengan orang2 yang beriman kepada Nya. Amin....

Ana Muslimah