Friday, October 18, 2013

BOLEH TAK SEMBELIH BABI DI SEKOLAH??? ANDA ADA JAWAPAN? TONTON VIDEO INI

3 comments:

Anonymous said...

Dari perbualan talipun, sekolah berkenaan ialah SEKOLAH KEBANGSAAN. Oleh itu, kegiatan-kegiatan keagamaan Islam dibenarkan.

Guru besar telah beri jawapan yang betul bahawa HANYA kegiatan berkaitan agama Islam dibenarkan di SEK KEBANGSAAN, bukan kegiatan agama lain, berdasarkan Islam sebagai Agama Persekutuan.

Tidak ada siapa Saravanan tinggal di Malaysia, sebuah negara Islam. Kalau En Saravanan tidak suka kepada amalan penganut Islam di negara ini, beliau bila-bila masa boleh kembali ke negara asalnya.

Di negara asalnya, bukan lembu yang disembelih, tetapi umat Islam yang disembelih.

Anonymous said...

Keling pundek hitam ni kalau bercakap memang guna fakta lawer keling bangsat, dey keling ini negara Islam lah bahalul, kalau nak ptong lembu kat sekolah ke kat kuil bapak kau ke, itu hak orang Melayu dan Islam. Kalau tak puas hati pergi balik India dan pergi mampos. Cakap banyak aku sembelijh kau pulak HAAAK THUII.

Anonymous said...

Memang kat sekolah ada mata pelajaran ugama islam sebab malaysia negara islam ( dulu dipanggil tanah melayu ) dan ada ibadah korban didalam ugama islam. Sepatutnya tiada masalah bila murid berugama islam ditunjukkan bagaimana ibadah itu dilaksanakan. Jika ibadah itu tidak boleh dilaksanakan di sekolah bererti mata pelajaran ugama islam tidak boleh diajar disekolah.