Monday, November 18, 2013

Doakan Tun Mahathir Cepat Sembuh


KUALA LUMPUR: Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) pada Isnin selepas mengadu sakit dada. - BERNAMA

9 comments:

Anonymous said...

Didoakan TDM cepat sembuh. Insya Allah!

HassanNik said...

InsyaAllah Dilanjutkan Usia, Dan Dikurniakan Kesehatan Yang Berpanjangan Kepada Tun. Penglibatan Tun Dalam Hal Ehwal Negara Masih Lagi Relevan. Melayu-Bumiputra-Mu'allaf Islam Masih Lagi Memerlukan Tun!

Anonymous said...

Ada peluang dah nak kojol tu...

Anonymous said...

Semoga Tun segera sembuh. Negara masih memerlukan Tun.

Anonymous said...

Syabas! Mampos lah cepat sikit

Anonymous said...

Saya mendoakan agar ALLAH SWT panjangkan usia Tun dan seterusnya memohon ALLAH agar menutup hati Tun dari terus menerus mencampuri urusan politik dan pengurusan negara. ALLAH SWT buka le hati Tun agar terus bersara dan berehat serta membuat amal jariah dan memohon ampun diatas dosa2 yang telah Tun lakukan sepanjang tempoh pemerintahan Tun selaku PM. kita manusia tidak lari dari melakukan dosa2 sesama mereka. Saya juga memohon maaf pada Tun jika apa yang saya katakan ini agak kurang enak.

Saman Buang said...

Sama2 lah kita doakan agar mantan perdana menteri kita cepat sembuh dan dipanjangkan umur.
AMIN...

Anonymous said...

Nak doa apa untuk Tun Setan Mamak ini, lebih RM100 bil wang rakyat dihak miliki, hutang Negara RM600 bil, Negara Cina yg ada 1 bil penduduk pun tak da hutang, Bahlol Melayu UMNO.

shahrina said...

world idol. Moga dipanjangkan umur. Amin.