Tuesday, February 4, 2014

BILA KETUA PEMUDA PAS DAH MASYUK- INI STATEMENT TERBARU DIA



KUALA LUMPUR: Menyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai calon pilihan raya kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang tidak bermakna bersetuju beliau menjadi menteri besar Selangor, kata Ketua Pemuda PAS, Suhaizan Kaiat.

Sehubungan dengan itu, beliau mendesak isu menteri besar Selangor ini dihentikan segera.

"Pemuda PAS ingin menegaskan bahawa menyokong Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai calon pilihan raya kecil DUN Kajang tidak bermakna Pemuda PAS bersetuju beliau menjadi menteri besar Selangor.

"Pemuda PAS mendesak agar isu menteri besar dihentikan segera kerana rakyat Malaysia sudah muak dengan polemik politik yang tidak berkesudahan," katanya pada sidang media di Ibu Pejabat PAS di sini, Selasa.

7 comments:

Anonymous said...

Pas Pis Pus,ikut saje lah...

Anonymous said...

PAS.... Udah2...cukup2 la. Lupakan dendam terhdp UMNO. Islam dan Melayu skrg ni kena steam roll....korang leh wat dunno je. Kalau dulu masa PAS bersendirian...bbrp isu agama..PAS bersama2 UMNO boleh bersepakat. Tpi skrg ni....Islam kena steam roll pn PAS boleh buat pekak badak. Maaf aku guna perkataan tu, nk gmbarkn aku betapa aku kecewa sgt2 dgn PAS skrg ni. Hanya tinggal nama je parti islam....tpi pengecut dgn kafir.

Anonymous said...

PAS memang tak serik2 kena kencing. Kali ni nak tunjuk berani pulak. Tengok lah lepas ni, pasti buat U-Turn punya. Lepas tu nanti bukan lagi kena kencing, pasti bakal melekat setepek kat muka dengan bau nya yang teramat mussyuk.....

Anonymous said...

Kalau statement dia asyik berbeza daripada pemimpin bawahan, macamana dia ni boleh menang pemilihan ketua? Siapa pilih dia? Atau import undi?

Anonymous said...


alah wak izan, engko setuju nuar jadi calun maknanya tak ada beza nuar engko sokong jadi MB selangor.

alah,,,,,,,,,,idea yg lebih bagus kosong ker????????

KAN lagi bagus engko wak izan yg jadi calun wakil pas, pas sudahlah kena kencing diselangor, jadi ketua pemuda pon otak masih tak bolih pakai.

Anonymous said...

ha..ha..ha....da agak dahh...!!!

usin said...

habis, cakap ko yang tonggeng terbalik orang tak meluat? pas tu parti apa ye, parti kuat tonggeng terbalikkah?