Saturday, February 8, 2014

PANAS BEB!! NASHA CABAR PAS


9 comments:

Anonymous said...

Tak kan dia sorang je yang bersuara. Mana pergi lagi pemimpin2 PAS yang lain. Masih terkebir-kebir lagi ke.Atau meka semua dah tahu bakal jawapan yang akan di ucapkan oleh Presiden PAS. Biasa nya ucapan Presiden PAS, "Itu adalah pandangan peribadi Nasharudin je. Bukan pandangan PAS"

Anonymous said...

Setuju bro, kalau PAS solo sekarang ni , 80% Melayu berada dibelakang PAS.....

Anonymous said...

Setuju bro, kalau PAS solo sekarang ni , 80% Melayu berada dibelakang PAS.....

Anonymous said...


PAS akan terus hebat berdiri sendiri. PAS yang ada hari ini fokus untuk berkuasa sekalipon jelas dia bergabung dengan pakatan kaum kafir dan munafik.

PAS yang diterajui hadi tidak menjadi lebih kuat malah perjuangan dan prinsip-nya dikawal dan diarah oleh pakatan lahanatullah.

PAS serupa lembu tunggangan yg dicucuk hidung dan senang dibodohkan rakan-rakan munafik tanpa disedari, KEKUATAN pas ada pengikut sendiri yang lebih hormat kerana perjuangan FISABILILAH.

Anonymous said...

Betul kata Ustad Nasha.

Kalau Pas sorang-sorang saya percaya sokongan melayu kepada Pas akan semakin bertambah. Yang sebenarnya ramai orang melayu tak berapa selesa lagi dengan Umno. Bukan mereka tak suka kepada parti Umno. Tetapi mereka meluat dengan para pendokong parti yang lemah dan lembek dalam membela serta menjaga melayu dan islam.

Saya, Pak Tam adalah ahli Umno sudah dekat setengah abad. Pak Tam tetap sayang kepada Umno tetapi tindak tanduk pemimpin atasan membuatkan Pak Tam rasa kecewa.

Sebagai contoh, kalau masa PRU13 baru-baru ini Pas bertanding sorang-sorang, Pak Tam yakin bilangan ahli MP dan DUN dari Pas akan meningkat sekali ganda. Masa PRU13, Pak Tam sendiri akan undi Pas jika Pas bukan bersama PR.

Cuma Pak Tam rasa pelek, apa susah sangat Pas nak keluar dari PR. Adakah Pas nak harap undi bukan islam untuk dia menumbangkan Umno.

Pak Tam berani bertaruh, jika Pas berjaya menumbangkang Umno yang akan naik jadi PM bukan dari Pas tetapi adalah daripada PKR.

Tengok di Selangor. Apa jadi kepada Pas walaupun dia majoriti dalam DUN. PKR juga yang jadi MB. Pak Tam minta orang Pas supaya study nasib Pas di Selangor dan itulah yang akan berlaku jika Pas berjaya menumbangkan Umno.

Jika Pas masih bersama PR, SELAGI ADA BULAN DAN MATAHARI JAWATAN PM BUKAN MILIK PAS. Dalilnya adalah SELANGOR.

Pak Tam

Anonymous said...

PAS boleh menyelamatkan melayu jika bersendiri, melayu majority islam, tentu mahukan islam Berjaya di Malaysia ini, PAS kuat Islam kuat..masaalah ugama dapat kita atasi dan perkukuhkan slam di Malaysia ini,

Anonymous said...

benda yg najis dan haram cepat2 lah dicuci (samak) sebelum tercali kat org lain turunya Nabi Isa as. nanti pun babi juga akan di bunuh seluruhnya

Anonymous said...

Salam Bro,memang betul PAS kuat jika bersendirian.Tapi janganlah benci sangat dengan UMNO hingga tak boleh nak berbincang.Kalau dengan DAP,PKR PAS boleh bincang takkanlah dengan UMNO tak boleh?Kita kan sama bangsa dan agama.Satu lagi PAS kena buang dulu pemimpin-pemimpinnya yang berhati syiah !

Anonymous said...

PAS dah punah. Ustaz2 dalam PAS pun dah punah. Penyokong PAS dan hilang kepercayaan. Yang tinggal hanya baruah dan tok-tok dalam PAS yang jadi burung kakak tua. Ada pulak puak upahan penjilat Nuar yang sanggup jual PAS untuk habuan.